DSC_4233

Startade morgonen med tända ljus och frukost framför Lucia firandet på tv:n, det var så mysigt att ha en liten morgonstund med skön sång för sig själv där i mörkret och jag ville liksom inte att det skulle ta slut. För er som inte hängt med ifrån allra första början så älskar jag Lucia-firandet och har alltid gjort.

DSC_4204

Jag minns så väl hur mysigt jag tyckte att det skulle bli att gå till kyrkan istället för till skolan dom där kyliga decembermorgnarna när snön låg täckt på marken utanför fönstret. Hur pirrigt det var den där dagen när jag själv skulle gå med levande ljus i håret uppför altaret med ett släptåg av sjärngossar, lucia tärnor och pepparkaksgubbar och hålla tal för hela skolan. Och vad lyxigt det kändes med lussebullar, pepparkakor och saft i klassrummet efter att luciafirandet var slut. Åh, ibland vill jag bara vara liten igen. Livet var så enkelt och kravlöst på den tiden.

Senast överförda29

DSC_4216

Ta hand om er, ta hand om varandra och glöm inte bort att man får äta hur många lussebullar man vill idag! P.S. Jag funderar på att testa en lussesemla för första gången idag hihi.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna