DSC_4189

I dagens avsnitt av Onsdagsbubbel så delar jag och Dasha med oss av lite julklappstips så in och lyssna på det för vi gav massa bra tips. Här är några ytterligare ledord för hur man ska tänka till julklappsköpen som jag inte hann dra i podden.

  • … personligt – en bok, en tavla/canvas med en personlig bild på er ex, ett smycke, printa er första Facebook-konversation och sätt i en fin tavla (om den är rolig dvs) etc.
  • … överraskande/oväntat – en middag på tu man hand, en konsertbiljett/ fotbollsmatch, fallskärmshopp, hyr en kock för en kväll, öl eller vin-provning.
  • … som personen önskar sig – tänk efter eller fråga om du inte vet!
  • … något som förbättrar personens liv – ett gymkort, presentkort på yogaklass, en timmes livscoach session etc.
  • … något som kan användas varje dag – goda téer, en datorväska, en morgonrock/fin pyjamas, ett fint doftljus.

DSC_4197

Jag har nästan köpt alla julklappar nu vilket känns så skönt, har bara ett fåtal kvar… Mitt bästa tips är väl egentligen att tänka: Vad kan lyxa till det lite i vardagen hos den här personen som denne själv inte unnar sig att köpa? Det tycker jag några bra ledord inför julklappsshoppingen.

Lycka till med julklappsköpen och lyssna på podden!! De senaste avsnitten har vi varit väldigt personliga, öppna och ärliga och jag tycker det känns så roligt att ha ett forum där man kan dela med sig lite extra av allt. Så missa inte det!

DSC_4187

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna