DSC_4394

Igår kickade jag igång morgonen med ett frukostevent tillsammans med Anna. Jag hade på mig mina favoritbyxor just nu som kommer ifrån Dry Lake. Ni hittar dem HÄR (klick!) – adlink.

DSC_4295

DSC_4248

Eventet hölls på Gretas, den rosa och guldiga restaurangen inne på Scandic Haymarket. Älskar det stället, det är så mysigt och jag blev liksom så glad av att komma dit då allt var så fint och gulligt om man jämför med hur det såg ut utomhus igår.

DSC_4272

Anna <3

DSC_4284

Frukosten var också supergod.

Avokadomacka, scones och yoghurt med hemmagjord granola.

DSC_4239

Det är så roligt att få bli bjuden på sådana här events hela tiden och bra för ekonomin om inte annat haha skämt å sido.. Håller på och försöker hålla lite i pengarna nu inför lägenhetsköpet som förhoppningsvis sker här i början av nästa år. Så taggad på att snart flytta in till mitt egna där jag kan styra och ställa precis som jag vill. Just nu bor jag ju i en hyresrätt som redan var möblerad när jag flyttade in så det ska bli jättekul att få inreda helt själv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna