Jag har försökt att inte boka upp mig på så mycket den här veckan då jag kände att jag behövde lite egentid, men igår när jag skulle sova så kom det ikapp mig och istället för att njuta av mitt egna sällskap, som jag oftast brukar göra, så fick jag ångest och började må dåligt.

Jag började analysera mig själv, ifrågasätta mig själv, rannsaka mig själv, kritisera mig själv och så började jag intala mig själv att jag varken är speciellt rolig eller bra nog. Grät en skvätt och kände mig liten, ensam och så jävla dålig. Dålig på jobbet, dålig på relationer, dålig på att ta hand om mig själv etc, etc. Jag bara matade på med skit.

Jag brukar inte känna såhär och inte heller brukar jag låta mig själv klanka ner på mig själv och ifrågasätta mig själv så som jag gjorde igår. Jag är ju alltid den som brukar fläka ur mig att “fan vad jag känner mig snygg idag” eller “gud vad stolt jag är över att jag lyckades med den där förhandlingen alldeles själv”. Jag har alltid varit bra på att ge mig själv komplimanger och såhär osäker känns det inte som att jag någon gång tidigare varit på mig själv?

Ringde en vän som fick mig på bättre humör och sen pratade jag med Dasha som sa åt mig att kolla igenom alla härliga bilder och filmer ifrån vår semester i somras. Så här kommer lite härliga moments.

DSC_6161_Fotor

På malta med Anna

Hade världens lugnaste och skönaste vecka där tillsammans med henne. Vi låg i solen, åt god mat, promenerade och bara var, andades och hade det mysigt.

img_9283.jpg

Summerburst i Göteborg med Moa och Lollo B!

Finns det ens någon roligare helg på sommaren än Summerburst helgen i Göteborg? Har iofs hört att Way Out West är något bättre men har ju faktiskt aldrig varit där. Måste dit nästa år.

DSC_9523-001

Barcelona med en massa andra bloggtjejer – här med Ellinor

img_4695-2.jpg

Världens bästa födelsedagsfirande någonsin!

Kommer minnas den här kvällen resten av livet.

img_2294.jpg

Jag och Anna på Destino

Hade världens roligaste tre dagars på Ibiza med två av mina absoluta favoritjejer i hela världen! En av sommarens bästa dagar var ju helt klart den dagen vi åkte ut till Formentera för att möta upp ett annat stort gäng och äta lunch med dem.

DSC_7309

Jag och Maggan med en varsin Margarita på restaurangen Juan y Andrea – där vi åt en festlig lunch tillsammans med typ 20 andra svenskar i flera timmar med fötterna i sanden och vinden i håret. Det var helt klart en av de bästa dagarna det här året.

img_1872.jpg

Marbella med det här roliga gänget

Åh, hade verkligen en magisk vecka på Marbella också med Dasha och dom här killarna + Johan och Erik. Vi var på dagsfester, lagade mat i villan vi hyrde, åkte båt och såg vilda delfiner och bara hade härligaste veckan.

DSC_8348

DSC_8349

Jag ser ju faktiskt väldigt lycklig ut här!

DSC_8264

Den här bilden gör mig så glad och Dasha sa verkligen åt mig specifikt att titta just på den här för att få mig på bättre humör. Och jag kan faktiskt inte se hur man inte skulle kunna hålla leendet borta när man ser den här bilden? Den är så himla festlig!

img_2054.jpg

En av dagarna vi hyrde båt i Marbella

Ja, om inte livet känns lite bättre nu vet jag inte vad?

img_0328.jpg

Och midsommarfirandet med dom här två pinglorna.

Så tacksam för att jag har funnit er <3

img_0467-1.jpg

Spelade ju faktiskt in en låt i somras också, vilket är det absolut sjukaste och roligaste jag någonsin har gjort. Men det bästa med hela den här karusellen måste ju ändå vara att vi blev signade med Universal. Life goals?

DSC_3192

Sen får vi inte glömma min och Mollys drömmiga weekend i Paris. Hade en helt magisk helg där då vi unnade oss så god mat, massvis med champagne och en varsin drömväska. Okej, jag känner mig så mycket bättre humör nu. Det här var det bästa tipset någonsin Dasha. Tack för det <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna