IMG_8312-2

Kickade igång helgen (eller okej det var i onsdags) med julbord på Sheraton Hotel tillsammans med Anna vilket var så mysigt. Vi satt i hela 4 timmar och bara pratade och åt och drack gott. Det var verkligen så himla mysigt.

IMG_8171-2

Och fanns så mycket att välja på, det här var liksom sillbordet. Har aldrig varit speciellt förtjust i sill men har börjat gilla det nu på senaste.

img_8313.jpg

Mmm, sill.. tänkte jag säkert här!

IMG_8196-2

Finaste Anna Banana <3

img_8314.jpg

Dessertbordet!

Det som var så nice med det här julbordet var ändå att jag inte åt så att jag blev så mätt att jag höll på att dö utan jag testade lite allt möjligt och åt lite av varje istället vilket kändes så skönt efteråt så man slipper bli sådär äckligt mätt ni vet.

img_8069.jpg

Vaknade upp lite deppig i fredags så tog dagen i min takt och drog på mig joggingskorna och körde en löparrunda runt hela Djurgården vilket var det absolut bästa jag kunnat göra för humöret. Jag fick så mycket energi av rundan!

img_8325.jpg

Resten av dagen bokade jag av för att bara ta det lugnt och vara hemma. Har från och med nu lovat mig själv att jag ska åsidosätta en dag i veckan där jag inte ska planera in någonting. För även om det bara är en lunch eller en promenad med en kompis så kan det fortfarande vara jobbigt för mig som har väldigt många bollar i luften och väldigt mycket i huvudet som jag ska hinna med och komma ihåg. Min fredag blev alltså den dagen.

img_8266.jpg

Det blev lördag och då mötte jag upp dom här korvarna plus Roslinda på Milles för en lunch. Eftersom att jag låg hemma hela fredagen så var det väldigt trevligt att komma ut lite och vistas bland folk.

img_8268.jpg

Jag åt buffelmozarella salladen – den var riktigt god men blev lite mycket samma smak mot slutet. En annan rekommendation som ni INTE får missa på Milles är deras koreanska råbiff. Den var så jävla god, både Fang och Roslinda tog den så jag var ju tvungen att smaka.

DSC_4678-2

Efter lunchen gick vi hem till Dani i vanlig ordning och hängde och myste.

DSC_4688

Lilla Mini grisen <3

IMG_8292-2

Igår så visste jag bara att jag skulle ta på mig sköna kläder och vara i Mörby C klockan 09 på morgonen. Min faster hade nämligen fixat en liten överraskning till mig och som ni ser på bilden ovan så tog hon med mig på yoga.

IMG_8276-2

Stället vi var på hette Wasstuna och låg mitt ute i ingenstans ca 5 mil utanför Täby. Yogan hölls i en gammal lada som de har gjort i ordning otroligt fint – man ville liksom bara stanna där hela dagen för att det var så bra energier där.

IMG_8288-2

Jag har som ni kanske vet aldrig yogat tidigare så hela sessionen var ju för mig väldigt speciell och även svår. Jag har exempel sedan lite mer än ett halvår tillbaka haft väldigt svårt att ta djupa andetag så jag fokuserade mest på det under timmen vi yogade. Sen var det inte heller det lättaste att bara koppla bort allt annat och vara närvarande men jag gjorde mitt bästa och jag kommer garanterat vilja fortsätta att yoga på det avslappnande sättet vi gjorde idag. Jag behöver verkligen lära mig att varva ner.

IMG_8303-2

IMG_8299-2

Efter yogan följde jag med hem till min faster och kusinerna och åt lite lunch och myste med dem. Vi målade en hel del med vattenfärg och så försökte jag lära Mollie att skriva lite.

img_8317.jpg

Hur fin var inte deras julgran? Ville sno med mig den hem.

img_8318.jpg

Blev bjuden på supergoda saffransbullar med vit choklad också och nu har jag jobbat lite och tänkte försöka sova. Har haft svårt att sova de senaste nätterna och vet inte om det har med jetlaggen ifrån L.A. att göra eller om jag haft svårt att sova pga fullmånen. Ni har väl hört att man kan sova dåligt när det är fullmåne? Låter kanske flummigt men jag tror ärligt talat att det ligger något i det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna