img_8071.jpg

Började morgonen i vanlig ordning med att springa runt Djurgården. Imorse gav jag mig av väldigt tidigt vilket resulterade i att det var kolsvart ett tag och trots att det var lite läskigt så gav det mig nästan  lite mer go och energi. Jag har börjat tycka att springa är roligt igen och det är så härligt. Vet att det kanske låter helt sjukt i vissas öron men jag kan nästan se fram emot att ge mig ut numera. Kan liksom bli taggad på att få sätta på mig löparskorna och hörlurarna och bara springa och springa.

DSC_4752-2

Sen kom jag hem, duschade och gjorde mig i ordning och mötte upp Molly på Nybrogatan 38 för en skvallermaratons frukost. Vi gick igenom ALLT som de hänt de senaste veckorna och så pratade vi mycket prestationsångest och stress. Så glad att jag har den lilla filuren i mitt liv, vi förstår verkligen varandra hon och jag.

IMG_8340

Jag beställde in den första tomtegröten för i år..

Men blev inte riktigt mätt så tog också en..

IMG_8341

Julskinkesmörgås med senap…

DSC_4780

Sen tog vi en liten sväng förbi Broms lilla julmarknad men de hade dessvärre inte hunnit plocka fram den ännu så får gå förbi senare. Tänkte kanske köpa med mig något litet till julafton därifrån. Det är ju så förbannat mysigt med julmarknader, visst?

DSC_4755

DSC_4773

Nu ska jag förbereda podd och byta om till träningskläder för poddinspelning och PW med Dasha, sen ska jag försöka komma på vad jag ska laga för gott till middag ikväll.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna