DSC_4786

Igår innan jag och Dasha spelade in veckans avsnitt av Onsdagsbubbel (som förövrigt blev väldigt känslosamt i slutet då vi pratar om julen och Dasha brister ut i gråt), så hade vi smakprovning på olika lussebullar. Ni som följer mig på Snapchat såg hur det slutade. Men den med glasyr på kom helt klart på plats nummer 1.

Lyssna på veckans podd på Itunes, Podcasterappen och här (klick!)

DSC_4791

Här är min absoluta favoritsallad som jag gör till lunch eller middag iaf minst en gång i veckan. Ruccola/grönkål, fetaost, sötpotatis, avokado, rostade pinjenötter, rödlök och avokado is all you need. Ser nu att jag även bör slänga ut de röda rosorna som står på bordet hehe..

DSC_4398

Anna och jag häromdagen när vi gick en runda på stan för att drömma oss bort bland massa väskor. Behöver göra en sväng dit idag också för att hitta något att ha på mig på julafton.

DSC_4803

Har ni sett Designated Survivor? En as bra serie som handlar om vita huset, jag är ju lite utav besatt av alla filmer och serier som har med vita huset att göra. Tycker alltid att dom är så bra och spännande!

IMG_8364

Bianca, Kenza och jag på Spybar i helgen!

DSC_4799

Nu är alla julklapparna inslagna och klara också och jag är redo att åka hem till Västerås för att fira jul! Hur skönt? Har verkligen skämt bort familjen i år igen, tror typ att alla får minst 4 paket var vilket är väldigt ovanligt.. För några år sedan köpte jag knappt julklappar till familjen. Varför vet jag inte? Nu tycker jag att det är jättekul men tror det har med och göra att man inte hade lika mycket pengar för några år sedan och att de då kändes så himla jobbigt att lägga pengarna på julklappar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna