Har varit riktig dålig på att svara på frågor ni ställt mig på senaste just för att jag har haft så extremt mycket att göra men här kommer ett gäng som dykt upp flera gånger som jag tänkte ge er svar på.

Hej! Jag sitter just nu och kollar runt på balklänningar och på något vis kom jag till din blogg. Din balklänning var så snygg! Den som gnistrade. Vart har du köpt den och är det något speciellt märke?
SVAR: Hej finis! Älskar den balklänningen jag hade på mig på avslutningsbalen i gymnasiet och den kommer ifrån Jovani. Vet däremot inte om den finns kvar då det var några år sedan nu. Funderar dock på att sälja den, varför ska jag ha kvar den liksom?

201512515215897061155080_sbig

Hej Hanna! Jag lyssnade nyss på en podd där Ellinor gästade och hon pratade om måndagspepp och berättade om era roller. Först blev jag så besviken, men efter närmare eftertanke så tänkte jag att det inte kan vara så som hon beskriver det. Snälla kan inte du ge en synpunkt kring detta. Jag tror vi är många som undrar. Kram på dig fina!
SVAR: Hej! Jag gav ett litet svar på tal kring detta i mitt och Dashas 20e poddavsnitt av Onsdagsbubbel som heter ”Ändrad syn på livet”. Men kan väl snabbt säga att så som Ellinor beskrev vår podd inte alls är eller var min syn på den. Jag var 100% mig själv, och spelade inget rollspel. Sen är det självklart att man kryddade på historier och sådant ibland men jag spelade inte någon roll.

Hanna! Älskar din blogg, dina bilder är så fina! Vad använder du för kamera?
SVAR: Jag har en Nikon D750 med ett vidvinkelsobjektiv.

DSC_3150

Vart kommer den beiga stickade over the shoulder tröjan ifrån?
SVAR: Den här härifrån (klick!!!) – adlink

Vad använder du för foundation (och nyans)? Du ser alltid så fräsch ut!
SVAR: Använder mig av NARS, Barcelona Sheer Glow Foundation färg Medium 4.

Hej! Lyssnar på din podd och hörde att du har firat nyår i Sälen, jag ska göra det i år och har verkligen ingen aning om vad jag kan ha på mig, eller vad jag kan ha för skor eftersom de är såpass mycket snö? Har verkligen noll koll. Har du något tips? Hade vart snällt om du kunde hjälpa mig.
SVAR: Hallå! Jag hade lårhöga stövlar och en svart klänning bara, annars kan man ju alltid gå i UGGS till festen och byta till klackar när man kommer inomhus? Folk var finklädda så ha det du hade haft hemma och sen ta med skor. Det skulle jag säga är det smartaste.

DSC_3227

Var är din snygga jacka ifrån? Kram finis <3
SVAR: Den är härifrån (klick!!) – adlink

Hej, jag undrar vad för storlek du har på dina dry lake skinnbyxor?
SVAR: Hej, jag har storlek M i dem. Rekommenderar er verkligen att ta en storlek större än vad man egentligen har. De är väldigt små i storleken.

Springer du runt djurgården varje morgon?
SVAR: Haha nej! Men varannan har jag nog kört på senaste – alternativt så går jag promenader runt där.

Var köpte du ditt lumen case från?
SVAR: Här (klick!!!) – adlink

Documents5

Hej, vart är din rosa baddräkt ifrån? Superfin! Har med större byst och tycker de är svårt att hitta något som passar – tacksam för svar!
SVAR: Hallå! Den är perfekt för oss storbystade och den kommer härifrån (klick!!) – adlink

Är världens bachelorette fan, snälla berätta vem han var som ni hängde med i L.A?
SVAR: Haha, vad kul! Det var Robbie, han som kom till finalen men blev bortvald och Chase McNary.

Har ni fler frågor?

Hit me i kommentarsfältet!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna