DSC_4837

Blev upphämtade av mamma och pappa ute i Täby i eftermiddags för att åka med dem hem till Västerås (var tvungen att ta en Uber till Mörby C för kunde ej åka kommunalt med alla julklapparna….). Här i Västerås är det inte heller någon snö dessvärre.. Hade hoppats på det!

Vilket fall så har vi precis ätit lite middag och druckit lite rödvin med mormor och morfar som också kommit hit för att fira jul med oss.

DSC_4838

Mmm, har saknat mina Gynning glas.. Men får ej plats med dem i lägenheten så de får helt enkelt vänta hos mamma och pappa tills jag hittat en ny lägenhet.

DSC_4847

DSC_4855-2

Det bjöds på sallad och goda tortillapizzor till middag!

Har ni testat att göra dem någon gång? Är så enkelt och går så snabbt!

DSC_4871

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna