DSC_5306-2

OKEJ, hör upp!

Jag har gjort världens godaste pepparkaksbollar som ni måste göra imorgon om ni vill ha lite nyttigare julgodis på julbordet. De smakar på riktigt pepparkaksdeg, har typ redan ätit upp halva satsen just för att jag inte kunde hålla mig ifrån den.. Det bästa av allt är att de är så sjukt enkla att göra också för du behöver bara FYRA INGREDIENSER. OK?

DSC_5291

Mandelmjöl, pepparkakspulver, kokosolja och dadlar + vatten!

– 2 dl mandelmjöl
– 10 dadlar
– 1 tsk pepparkakskrydda
– 2 msk kokosolja
– 1 msk vatten

MIXA och enjoy!

DSC_5336

Att mina pepparkaksbollar blev så goda firade vi med lite rosa champagne som var såååååå god. Den hette Fresita och kan verkligen varmt rekommendera den.

Angående bollarna här nedan så ser de ju verkligen inte alls mycket ut för världen haha. Ser nästan ut som köttbullar men vill bara flagga för att de är farligt goda. Alla ni som gjort mina andra chokladbollar och hypat sönder dem ni kommer dö när ni testar dessa!

DSC_5352

DSC_5351

Fina familjen <3

DSC_5371

And me, just doin’ my thang!

DSC_5347

Skål för en trevlig kväll!

Och för att det är julafton imorgon <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna