DSC02589

INGEN LUCKA IDAG…

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Idag kommer det tyvärr inte upp någon lucka i julkalendern då jag tänkte att det kan vara lite roligt och spännande att vänta in morgondagens lucka istället eftersom att jag självklart sparat den bästa luckan till sist (!!!!!!).

Stort tack till alla företag som varit med och sponsrat julkalendern och gjort den möjlig. Jag hoppas verkligen att ni alla också uppskattat kalendern och att ni tyckt att priserna har varit bra. Ni får gärna ge mig konstruktiv kritik som jag kan tänka på till kommande år här i inlägget. Puss på er!

P.S. Stort Grattis till Spraytannen Sofia Hellsten!!

DSC02615

DSC02595

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna