DSC_5163-2

Åkte på en liten roadtrip till Skultuna idag med mamma och mormor för att fika och kika lite på deras 2:a sortering som man kan fynda lite på. Hittade dessvärre inget eller klart det fanns massa fina saker jag ville ha men tycker ändå att det känns lite halvtråkigt att köpa hem inredning när jag vet att lägenheten bara är tillfällig. Kommer ju vara betydligt mycket roligare att köpa inredning när jag har köpt en lägenhet.

DSC_5071

DSC_5081

Har ni varit i Skultuna på messingsbruket?

Tycker det är så mysigt där!

Senast överförda40

Hade på mig min nya jacka ifrån Born in Stockholm dagen till ära. Den har en gigantisk luva som jag fullkomligt ÄLSKAR. Den ser så exklusiv ut.

DSC_5076

DSC_5083

Vi åt självklart deras berömda räkmackor..

& drack varm choklad med vispgrädde..

DSC_5073

DSC_5124

Är så nöjd med nya håret också. Jag älskar när mitt hår är så här kallt i färgen, det ser så jävla nice ut. Måste försöka bibehålla den nu bara för mitt hår har ju tyvärr en tendens att bli gult igen efter endast några tvättar..

DSC_5164

En supermysig dag!

Har även vloggat idag som jag tänkte lägga in senare åt er, kul va?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna