DSC_5260

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

JULAFTON

Kan verkligen inte fatta att det är julafton idag? Går tiden bara fortare och fortare med åren eller vad är det som händer här? Det känns ändå som att jag var redo och med förra året jämfört med hur jag känner mig i år. Jaja, det jag ville visa er var ju faktiskt hur många fina och spännande paket tomten som har varit och lämnat åt oss under natten 😉

DSC_5242

DSC_5246

Jag är nog mest nyfiken på vad det är i NK påsen och Svenskt Tenn paketet för båda är till mig. Har faktiskt inte önskat mig någonting i år så jag kommer verkligen bli överraskad över alla paketen. Förra året hade jag ändå en del på önskelistan.

Nu ska vi äta frukost och sedan vill jag faktiskt bara att klockan ska bli halv tre för då ska jag hämta min syster på tågstationen. Har inte sett henne sedan i Augusti eftersom att hon numera är bosatt nere i Marbella. Det ska bli så roligt att träffa henne igen! Och Hilton, hon har ju med sig Hilton hem också. Den lilla fisen har jag inte sett på typ lika lång tid.

DSC_5283

God jul världens finaste bloggläsare ?

Jag tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig och hur glad och tacksam jag är över att ni fortfarande klickar er in här varje dag. Hoppas ni får en fantastisk jul. Ta hand dom er. Ta hand om era nära och kära och glöm inte bort att ni aldrig är ensamma. Var snälla mot varandra och var snälla mot varandra – because everyone is fighting a battle you know nothing about

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna