DSC_5410

Min julaftonsmorgon började med 11 kilometer med mamma och pappa. Tycker det är rätt skönt att springa med dem ibland för då har man ingen aning om hur långt det är kvar innan man är i mål – men föredrar ändå att springa själv i sitt egna tempo.

DSC_5399

DSC_5458

Sen blev det självklart lite tomtegröt till frukost. Lunch åt vi ingen, utan fikade lite utspritt över dagen istället innan det var dags för att hämta syrran och Hilton nere på tågstationen.

DSC_5579

Så blev det Kalle Anka, min favorit är Lady och Lufsen.

Vilken är er?

img_8564.jpg

Körde på rött läppstift dagen i ära!

Det är inte ofta man ser det på mig ska jag säga er 😉

DSC_5645

DSC_5609

Julbord och lite bubbligt <3

Mamma och pappa var lite innovativa gällande julmaten i år vilket var kul. De hade gjort i ordning supergoda snittar, Janssons på sötpotatis och en grönkålssallad som var to die for bland annat.

DSC_5673

Vi satt i matsalen och åt..

img_8673.jpg

Och så kramades jag med syrran! Tror faktiskt inte hon förstår hur mycket jag saknar henne ibland. Och till er som frågat vad hon gör i Marbella så jobbar hon där nere. Å just det, nej, Hilton har inte flyttat dit han också haha. Han har bott hos farmor och farfar de senaste månaderna.

DSC_5695-2

DSC_5700

DSC_5732

Sen blev det julklappsutdelning och det här var min lilla pakethög. Fick bland annat presentkort på NK, några tallrikar och muggar, en adapter så att man kan lägga in bilder direkt i mobilen ifrån minneskortet på kameran, superfina vaser osv.

DSC_5748

Det bästa paketet var nog ändå det här. Blev så överraskad!! För det är så inte likt mina föräldrar att överraska med något och det här gjorde mig verkligen överraskad. Dessvärre så kände jag mig inte jätteförtjust i smycket som låg inuti asken så jag ska byta det när jag åker till London om fyra dagar. Stackars mamma och pappa haha <3 Men de vill ju också att jag ska vara nöjd såklart - det är ju inte direkt billiga smycken man handlar på Tiffany's...

DSC_5750

Avslutade sedan kvällen med filmen ”Tomten är far till alla barnen” och julklappsleken där jag kammade hem tre trisslotter och en flaska vin! Här ovan ser ni även en av vaserna jag fick av mormor och morfar. Den är skitsnygg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna