Här kommer lite fler frågor som ni frågat mig…

Jag undrar mer kring Ellinorgrejen. Alltså, jag respekterar och förstår att du var dig själv – uppenbarligen inte hon. Skönt att höra att du ej hade en ”roll”!:) Men det hon säger som är mer konkret då, stämmer det eller inte? Tänker på att typ de som släppte och hjälpte er med er podd skulle ge er ”””””manus”””” eller typ styra in er på att ha dom här fake-rollerna? Att det liksom var stage-at på alla möjliga vis? Är det sant?

Svar: Jag förstår att många av er säkert känner er som frågetecken kring detta då det var ett rätt knasigt uttalande där som jag blev väldigt chockad över. Men nä, vår producent gav oss inte ett manus. Han hjälpte oss med hur vi skulle inleda podden intressant, dvs inte börja med ”Hej och välkomna till Måndagspepp…” utan mer att jag kanske skulle säga ”Ellinor, jag har världens bästa raggningstips” eller ”OH MY GOD, jag har kommit på något som kommer förändra våra liv”. Förstår ni vad jag menar? Han sa aldrig åt oss att säga nedlåtande saker till varandra eller att vi skulle ”vara” på ett visst sätt. Vet att han några gånger sagt att vi borde försöka få fram våra olikheter mera men inte att vi ska ”låtsas” vara några vi inte är eller säga saker vi inte stå för. Inget vi poddade om var stage-at eller påhittat på något sätt, utan det var innehåll vi själva skapade med våra egna åsikter, upplevelser och tankar kring saker och ting. Det är i varje fall min sida av myntet och nu känner jag att vi släpper det och sätter punkt för det.

DSC_1495

Danijela och jag i L.A. efter en lunch på trendiga Gracias Madre

Började följa din blogg nyligen när du var i USA. Det såg sååå glammigt och underbart ut! Men, också väldigt dyrt? Du verkar ha ett lyxigt liv – Hur når man dit? Vad ”jobbar” du med?

Svar: Hej fina, jag jobbar heltid med min blogg och tjänar alltså pengar på att sälja marknadsföring på mina sociala medier så som bloggen, min Instagram, min Snapchat och min Podcast.

Hur går det med bröstförminskningen?

Svar: Jag står på väntelistan men har inte hört något på flera månader. Förhoppningsvis ringer de mig snart och säger att de har en operationstid ledig. Har hört att just det telefonsamtalet kan komma endast två veckor innan operationen ska äga rum så det kan ju princip hända när som helst.

6ef4ebe401de8fdc393383c9d5c1e5c3

maxresdefault

b9a52478aa80c4c43c32e41c48b5772a

Bilder ifrån när jag och Maddy hoppade fallskärm på Hawaii

Ska åka till Hawaii i sommar och är sugen på att skydiva, så undrar vilket företag du gjorde det med?? Och är det något du rekommenderar?

Svar: Hej, jag skydivade i North Shore med företaget Pacific International Skydiving Center och jag sååååå rekommendera att hoppa fallskärm på just Hawaii. Det var något det häftigaste jag har gjort och att göra det just på Hawaii sägs även vara det mest prisvärda stället att hoppa fallskärm på.

Åh jösses, var Robbie och Chase lika snygga irl som i serien?

Svar: JAAAAAAA, de var så babes båda två!! Alltså verkligen 10/10.

Hur ser du på Malin Richardsson’s inlägg angående konsumtion och affiliatelänkar? Det känns som att din blogg bygger på och flödar i ett hav av just de länkarna. Hennes inlägg var fantastiskt!

Svar: Hoppas och tror att ni alla är medvetna om att jag måste tjäna pengar på mitt bloggande med tanke på den enorma tiden och energin jag lägger ner på den varje dag. Tycker därför inte att affiliatelänkar är något fel alls att använda sig av för det är ju fortfarande så att jag tipsar er om produkter jag själv gillar och använder och att jag tjänar några kronor hit eller dit på att ni köper saker via min blogg som jag tipsar om tycker jag inte känns mer än rätt.

DSC_3000

En typisk frukost

Din kropp är helt amazing och jag försöker själv äta nytttigare så skulle vara kul att få veta lite mer om vad du äter osv.

Svar: Det är så olika men oftast äter jag fil och muesli och ett kokt ägg till frukost. Till lunch blir det oftast en sallad och middagarna varierar ifrån pasta pesto till thai grytor och lax med sötpotatis.

Vad använder du för hudlotion/duschlotion?

Svar: Jag använder mig av Estée Lauder’s ansiktskrämer och Rituals duschlotion som är HELT FANTASTISK.

Kan du inte berätta lite om dina skönhetsrutiner?

Svar: Oj, är ganska dålig på det där men tvättar ansiktet morgon och kväll och försöker komma ihåg att smörja in ansikte och hals med någon slags lotion då också. En nattkräm eller night mask ifrån Estée Lauder på nätterna och en dagkräm ifrån Dermalogica på morgonen. Sen använder jag också Renu 28 två gånger om dagen, speciellt om jag har finnar.

DSC_0596

I Bryssel på ölproving iklädd klackar såklart 😉

När du är ute och har klackar, får du inte ont i fötterna? Har du med dig extraskor isf?

Svar: Nej, inte längre. Jag har nog vant fötterna för får nästan aldrig ont längre. Sen kan det också bero på att jag endast har på mig klackar jag tycker är bekväma.

Duschar du morgon eller kväll?

Svar: Väldigt olika men eftersom att jag oftast tränar på morgonen så blir det oftast morgon duschar. Det är ett skönt sätt att starta dagen på tycker jag.

DSC_9724

Favoritparfymen och krämerna

Absoluta favorit skönhetsprodukt?

Svar: Känns tråkigt nog inte som att jag har någon som jag är så där besatt av förutom min fransförlängning nu då. Den har förändrat mitt liv haha… Men annars så är det Giorgio Armani parfymen ”Si” som ni ser här ovan en storfavorit hos mig. Den luktar såååå gott, är besatt! Älskar även Estée Lauder nattmasken och ansiktscremén som jag nämnde ovan och som ni ser här på bilden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna