DSC03407

Januari

Firade in det 2016 uppe i Sälen med ett stort gäng kompisar hemma ifrån Norrköping. Det var så jävla kul. På dagen körde vi en sån där afterski där man inte hade åkt skidor innan utan bara satt på sig pjäxor, mössa och underställ ändå… Det var liveband, dans och mängder av shots och på kvällen var det sedan en uppstyrd middag på en av klubbarna där vi spelade blackjack, dansade till hip hop rnb, svepte runt med tomtebloss,och bara dansade och dansade på soffor och bord.

Tror till och med att vårt sällskap blev utslängda tillslut… Vi klarade oss till tolvslaget iaf och det var så fint för det snöade jättemycket och alla gick ut på terassen och räknade ner och skålade och så kramade jag alla jag såg och önskade dem ett gott nytt år.

IMG_3188

USA_7878

Någon vecka senare bokade jag och mamma en spontanare ner till Dubai för att koppla av och få lite värme… Vi tränade, åt god mat och blev uppdaterade till svit efter svit på hotellet.

USA_8974

Överraskade mamma på födelsedagen med den här brak-middagen. OBSERVERA att hon endast fyllde 49 och alltså fyller 50 nu i januari. Hur ska man bräcka detta?

USA_9089

Sista kvällen i Dubai köpte jag min absoluta drömväska!!! En klassisk Chanel Flap Bag. WOW, vilken känsla det var att kunna unna sig en sådan fin present till sig själv. Jag har aldrig känt sådan lycka över en pryl tidigare. Superspeciell känsla.

IMG_7938

Måndagspepp – (podcasten jag hade innan Onsdagsbubbel) hade sin första livepodd och det var helt otroligt hur många som lyssnade och engagerade sig i den. Man kunde ringa in till oss och ställa frågor och alla telefonlinjer var fulla under hela podden och redan 30 minuter innan vi startade och efter att vi avslutat. Det var riktigt häftigt.

USA_9295

Feburari

Bokade en spontanresa till Paris tillsammans med Dani och Kickan, som jag inte alls kände så bra då. Vi hade livets helg, åt goda middagar, var ute och klubbade till sent på nätterna och lärde känna varandra.

img_8780.jpg

Skapade också vår gemensamma grupp ”Paris Goals” där vi än idag skriver både det ena och det andra… Har så roligt åt vissa konversationer i den här gruppen men dom är tyvärr alldeles för grova för att visa upp. Bjussar på två roliga konversationer tho för tycker det är så roligt att se när andra lägger in.

img_8782.jpg

Älskar dem och är så glad att jag fått lära känna dem det här året! Dani och jag har verkligen kommit varandra nära och hon är en utav de finaste människorna jag känner, det finns så mycket kärlek i henne och hon ställer alltid upp oavsett vad. Sen har vi Kickan som är den mest oförutsägbara bruden jag känner, man vet aldrig vad man får och smart och rolig är hon också. Gillar er så mycket!

DSC_6475_Fotor

IMG_5281

DSC_6860

Mars

Det blev Mars och jag åkte till Miami med Molly. Vi var på poolparty, åt god mat, hängde på stranden och morgontränade längs Miami Beach. Skulle verkligen vilja göra om exakt den här resan igen tillsammans med Molly för vi hade det så roligt!

USA_1402_Fotor

Sen gjorde jag för första gången i mitt liv en riktig Detox som jag gick all in för. Det gick bra men ack vad gott det var med mat efter de där 8 dagarna..

USA_2548

April

April kickade jag igång med en SPA weekend nere i Jönköping på Hooks Herrgård tillsammans med Anna och Olivia. Hade inte sett dem på flera månader sedan de kom hem ifrån deras långresa så vi hade bara en tjejweekend deluxe där vi drack vin, åt god mat och catchade upp med varandra i två dagar.

img_8784.jpg

Sen vankades det skidresa till Åre tillsammans med Ellinor och några sköna Rix Fm människor och programledare. Det var första gången jag var i Åre och jag älskade det. Vi var på afterski, åkte skidor och drack och åt gott i solen.

DSC_0228

DSC_0754

Åkte till Paris igen, fast den här gången med några andra bloggtjejer. Vi hade en supermysig weekend och det var jätteroligt att få lära känna lite fler bloggare lite bättre – för de flesta av oss är verkligen otroligt genuina och snälla trots att man många gånger kanske inte tror det. Vet att jag själv tyvärr har haft den del fördomar kring detta exempelvis.

Documents

Gick på Gala med Ellinor då vår podcast Måndagspepp fick sin första nominering som ”Årets Podcast” på blogg-galan Finest Awards. Det var hur ballt som helst att vara nominerad i den kategorin med tanke på att vår podd bara hade funnits i dryga året men tyvärr kammade Zara Larsson hem priset..

DSC_1103_Fotor_Fotor

DSC_2360_Fotor

Åkte till Marbella med Molly för att gå på invigningen av Ocean Club för andra året i rad. I år var temat White and Silver och det var lika maxat och pampigt som vanligt.

DSC_2706_Fotor

Lääääängtar så tills det blir lite varmare där nere för då ska jag åka dit för att hälsa på syrran och bara ha det såååå gött. Diggar Marbella väldigt mycket!

DSC_5431

DSC_5445

Maj

Kom hem ifrån Spanien och packade väskan för Miami. Jävlar vad jag har rest det här året också inser jag nu när jag gör den är lilla års-resumén. Känns som att det är det enda jag gjort haha. Den här gången åkte jag med mamma och pappa på en hälsoresa vilket var precis vad jag behövde.

DSC_7709

Fick 100 000 följare på INSTAGRAM!!!!

img_9073.jpg

En av de roligaste helgerna under sommaren – Summerbursthelgen i Göteborg gick av stapeln och jag var självklart där. Superroligt hur jag även i efterhand sett att jag har bilder på några killkompisar jag har idag men som jag där och då inte kände. Världen är allt bra liten.

Träffade även hur många fina bloggläsare som helst. Gud det är så roligt att vara på festival och få kramas och prata lite med er. Längtar redan till nästa års festivaler. Ni är bäst!

DSC_8648

Juni

Åkte till Barcelona helt själv för att kryssa två dygn med världens största kryssningsfartyg Harmony of The Seas. 

DSC_9120

DSC_9564

Syrran tog studenten vilket kändes helt overkligt eftersom att hon fortfarande känns som 14 i mina ögon. Jag grät när hon sprang ut och var tvungen att hålla tillbaka tårarna flera gånger under dagen för att jag var så stolt över henne. Av mig fick hon en resa till London – men den har hon inte nyttjat ännu 😉

DSC_7727

Spelade in och släppte min, Molly och Margauxs låt ”Beautiful Life” och blev signade med Universal vilket är en av de absolut roligaste och ballaste sakerna jag någonsin gjort. Behöver fortfarande nypa mig i armen ibland över att jag faktiskt har en alldeles egen låt på Spotify och att vi ligger under samma skivbolag som Justin Bieber. Det har ju alltid varit lite utav en dröm att få göra en egen låt.

Summerburst

Det vankades Summerbust Stockholm och jag hade en av sommarens roligaste helger tillsammans med så många människor som jag tycker om så mycket.

DSC_2456

DSC_2086

DSC_2395

Firade midsommar på det mest idylliska sättet ute i ett magasin nere i St: Anna skärgård tillsammans med en massa gamla kompisar ifrån gymnasiet. Det var både midsommarstång, nubbe och nattbad.

DSC_6874

Utforskade Benidorm med Molly, åt riktig spansk tapas, cyklade i bergen, paddlade kajak ut till en ö och drack drinkar i solnedgången.

Januari – Juni av mitt 2016 (del 2 kommer om några dagar..) Men hittills, wow vilket år… 2016 har ju utan tvekan varit det bästa året i mitt liv. Allt har bara gått så himla framåt och uppåt för mig i år och jag hoppas att nästa år kommer bli ännu bättre!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna