img_8071.jpg

img_8068.jpg

img_8070.jpg

img_8072.jpg

img_8073.jpg

Tog dom här bilderna en morgon runt Djurgården. Hur vackert? Det var så rogivande och mysigt att promenera runt där när det såg ut så här med min lugna lista i lurarna. Det var till och med så att man nästan blev lite gråtig vissa stunder.. Och på tal om att gråta så såg jag en dokumentär igår kväll som hette ”Överlevarna” som handlade om Tsunamin… Den gav mig en reality check och en viktig påminnelse om att inte ta mina nära och kära för givet. Livet kan verkligen förändras på enstaka ögonblick – jag önskar att jag kan bli lite bättre på att visa känslor och uppskattning kring människor jag bryr mig om.

Nu ska jag ta en långpromenad med Anna som jag inte sett på några dagar och sen tänkte vi göra i ordning en stor, mysig frukost hemma hos mig. Jag är hemma i Stockholm igen och min syster är här också, men hon ligger fortfarande och sover. Hörs sen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna