Inlägg i samarbete med Miinto

DSC_4819-2

Necessär

Miinto.se frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att tipsa er om mina favoriter på deras mellandagsresa som de precis startat där de har 40% på ALLT mellan den 27-30 decemberSå here we go!!!! Let’s start with this lovely make up bag ifrån Malene Birger som ni ser ovan. Jag älskar den, tycker den både känns elegant och trendig.

Documents15

Mössa

Next off är den här fina mössan. Har ju även en brun och är verkligen besatt. Det är den enda mössan jag använder. Tycker de är så fina och de passar precis lika bra till vardags som på fjällresan.

Visste ni förresten att Miintos utbud består av fysiska lokala butiker? Genom att handla där stöttar du med andra ord lokala modebutiker runtom i Sverige. Bra va?

DSC_5176

Regnjacka

Ett litet REA tips! Var REA smart och köp användbara saker som annars är tråkigt att lägga pengar på – som en regnjacka exempelvis! Den här är så fin och kommer bli så jävla snygg till mina röda Hunters. Både min mamma och mormor är tok förälskade i den också.

DSC_4813

Voluspa ljus

En annan grej jag kände för att unna mig var dessa ljusen. Älskar dem och brukar ha dem i badrummet så att jag kan tända dem när jag har gäster. De luktar så gott därinne då!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni till deras mellandagsresa.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna