IMG_1632

Härmed vill jag utbringa en skål till mig själv för mitt hårda arbete det här året..

“Vadå hårda arbete” tänker säkert många av er och “vad gör du egentligen” tänker säkert ännu fler… Och helt ätligt talat så dömer jag er inte för jag förstår att folk har den här skeva bilden av att vi bloggare bara reser runt, äter god mat och får betalt för att vi lägger upp bilder på snygga skor eftersom att det är det ni oftast ser och det vi oftast visar upp – och därför blir det ju lika mycket vårt fel att ni har den bilden av oss.

En dag hoppas jag dock att ni kommer förstå hur mycket tid och energi jag lägger ner på mitt arbete varje dag – samt vilket engagemang och vilken disciplin det faktiskt krävs av mig för att göra det jag gör.

Men nu till det jag vill berätta för er..

Trots att klockan var så sent som 05.30 och jag var på efterfest hos en tjejkompis häromdagen så blev jag helt gråtig när hon ville brista ut i en skål för mig “för att jag är så duktig”. För även om jag varit väldigt duktig på att unna mig materiella ting det senaste året så är det svårt för mig att genuint berömma mig själv för det arbetet jag lägger ner. Varför tror jag har och göra med att jag tycker att mitt jobb är så himla roligt att det många gånger inte ens känns som att jag jobbar trots att jag faktiskt gör det.

Idag känner jag mig däremot otroligt stolt över mig själv för idag har jag fått ett kvitto svart på vitt på att jag har jobbat hårt. Vet ni varför? Jag har nått mitt ekonomiska mål som jag satte i början av året (!!!!!!!) och det känns helt otroligt att jag klarade det, för hade du frågat mig för ett år sedan om jag trodde att jag faktiskt skulle klara det hade jag svarat ett tveksamt kanske och bara hållit tummarna. En klapp på axeln och en skål till mig. Det här är jag så värd! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna