Blake och jag igår

Precis som jag skrev igår så kom Blake och hans kompisar över till Olivia på eftermiddagen. Han och hans kompisar är här på liknande Working Holiday VISA vi kan få i Australien så nu jobbar han som lärare här i England. Han pluggade ju till det när jag bodde i Aus så det är roligt att se att han fått jobb här borta nu som just lärare.
Blir alltid lika glad av att se dom här grabbarna. Speciellt Blake <3 För både han, jag och Lenni fick ju en starkare relation till varandra eftersom att vi var de enda tre som bodde tillsammans alla de 8 månaderna jag var där - sen var det ju alltid folk som kom och gick i huset vi hyrde.

Vilket fall så hade vi en mysig kväll, påminde varandra knasiga minnen, pratade om vad killen jag var såååååå kär i gör nu, skrattade åt katastrof dejter jag var på (Blake fick till och med komma och hämta mig en gång) osv. Det är så härligt att då och då kunna gå tillbaka till det här helt andra livet jag hade med dom här grabbarna.Olivias kille, jag och Olli

Försökte ta några bra bilder med dom här mupparna också men det gick sådär. Det var så roligt för jag la upp en video på Olivias kille igår på min snapchat varav minst 20 pers svarade och skrev: OMG hänger du med Zayn? I don’t blame you tho, inte på dom här bilderna, men i verkligheten och på snapen jag la upp så ser de verkligen typ identiska ut och det har jag sagt länge till Olivia att jag tycker haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna