img_9092.jpg

Tänkte snabbt berätta om gårdagen innan jag fortsätter nyårsfirandet här i London. Vi började kvällen på restaurangen Coya. Vi lyckades få bord på övervåningen vilket är typ som ett “Private Members Room” och det var så mysigt där. Till förrätt så delade vi på tre olika chevices som var to die for! Tips att beställa dem som förrätt här.

img_9107.jpg

Sen delade vi på en massa smårätter, här var min favorit – tuna tacosen!

img_9088.jpg

Vi körde drinkar genom hela middagen!

Här med en varsin Espresso Martini som vi drack som dessert hehe.

img_9089.jpg

Avslutade sedan med några drinkar nere i baren och så kom en killkompis förbi.

img_9106.jpg

Styrde därefter kosan mot Sketch för ytterligare drink och för er som inte varit där så kan jag ju meddela att det är en upplevelse i sig att bara gå på toa haha. Alla toaletter är nämligen som små bås som ser ut som ägg. Hur gulligt?

img_9108.jpg

And how about some Christmas Trees and snow för att göra stämningen lite mysigare?

Älskar det.

img_9111.jpg

Efter Sketch så gick vi till Toy Room och dansade.

Hade så kul och guess who was there? Gud ni kommer ju bli så nyfikna nu men jag kan berätta mer om det imorgon… Hihi, en liten teaser – jag har haft en super crush på den här killen

img_9083.jpg

Idag har vi varit såhär fancy pancy och ätit en liten festlig nyårsbrunch på Ivy Chelsea Garden (mer om det  + bilder kommer imorgon). Hade det sååååå myyyyyys!!!!!!

img_9112.jpg

Sen kikade vi lite i butiker…

img_9114.jpg

Och nu blir det sushi hemma hos Olivia innan vi ska börja fixa oss för nyårsfesten vi ska på! Let the celebrations begin <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna