Fortsättningen på min årsresumé alltså juli – december kommer nu…

DSC_7623

Juli

Spelade in musikvideon för Beautiful Life! Det var så roligt men oj vilken tid det tog. Vi var där en heeeeeel dag för några ynka klipp på knappa 3 minuterna. Så glad att det blev just dom här tjejerna jag har gjort den här roliga lilla resan med.

DSC_2986

Straxt efter musikvideoinspelningen åkte jag till Paris med Molly på en riktigt lyxig tjejweekend. Vi levde loppan och unnade oss precis allt vi var sugna på!

DSC_3606

Och så köpte jag mig min andra Chanel. Denna gången en boy!! Min klassiska flap kommer dock alltid vara min absoluta favorit. Det finns ingen väska som får mig att känna mig så fin och kvinnlig som den.

DSC_0557

Jag och Dasha släppte vår podcast Onsdagsbubbel – en podcast där ni får sitta med och lyssna på en helt vanlig tjejig konversation oss emellan. Vilket är väldigt annorlunda ifrån Måndagspepp som var mer peppig och uppstyrd.

DSC_9765

DSC_9740-2

Sen åt jag en avskedsmiddag med familjen och tog mig en lååååång semester och åkte utomlands i 5 veckor.

DSC_5274

Började på Malta och bjöd med Anna som en liten födelsedagspresent till henne då hon fyllde 22 samma dag som vi kom dit.

DSC01836

Sen åkte vi partyflyg över till Ibiza där vi mötte upp Olivia och hade fyra helt magiska dagar tillsammans. Jag blev dödskär i Ibiza och vill garanterat åka tillbaka dit i sommar igen.

DSC_6982

Formentera blev favoritstället!

DSC_7890

DSC_7881

Efter Ibiza mötte jag upp Dasha i Portofino, Italien för en massa god pasta och avkoppling vid havet. Vi hade några superlugna och sköna dagar i Italien och satt ute sena nätter på balkongen och drack vin och snackade skit.

DSC_8195

Från lugnet i Portofino till en vecka i Marbella fylld av dagsfester, båtturer och sena middagar i huset vi hyrde. Hade världens bästa vecka!!

DSC_8484

DSC_8513

Augusti

Sen blev det Augusti och straxt efter att jag kommit hem ifrån semestern så bar det av till Stockholm för att möta upp Lenni och mina killkompisar ifrån Australien som äntligen hade tagit sig hit för att hälsa på! Det var så roligt att hänga med dem igen, de är på riktigt de roligaste och knäppaste människorna jag känner och jag älskar hur de gick runt i deras Hawaii-skjortor hela helgen.

DSC_9348

DSC_9429

Innan det bar av på en resa till Barcelona tillsammans med ett stort gäng andra bloggare. Här med Lovisa, Elli och Molly. Det är väldigt speciellt att resa med bloggare, kan kanske se sjukt härligt ut men jag kan nästan tycka att det är lite jobbigt. Blir så stressad över att alla vill ha sina bilder på sina sätt och att allt tar trippelt såååå låååååååång tid!

Bryssel

Följt av några dagar i Belgien, Bryssel som verkligen imponerade. Det var så fint överallt och jag skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka dit.

DSC_1395

Sen var det Fashionweek!

DSC_3721_Fotor

September

Och det blev klart att jag skulle flytta till Stockholm vilket kändes som en sån lättnad! Äntligen skulle jag slippa behöva pendla fram och tillbaka hela tiden.

DSC_2515

DSC_2680

Spenderade 48 timmar till Köpenhamn tillsammans med Maybelline och några fler bloggare. Strosade runt i ströget och hade det så mysigt.

DSC_2180-2

Gick på Chic-galan med mina babes.

IMG_4449_Fotor

Fyllde 22 och firade födelsedagen i hel helg med de jag tycker om allra mest. Hade bl.a. den roligaste middagen i hela mitt liv på Punk Royale. Minns ni den? Och när servitörerna bar in en kille med bar överkropp, la honom på bordet framför mig och sa åt mig att göra en bodyshot hahah..

Documents5

Oktober

Sen kom den stora dagen med D när jag äntligen tog mitt pick och pack och flyttade in i lägenheten tillsammans med Anna (då hon bodde hos mig första tiden). Vilket var såååå mysigt. Saknar att bo med henne för det funkade så himla bra. Våra dagar fylldes liksom av myskvällar med te och mörk choklad och gemensamma middagar hemma.

DSC_3968-2

Gick på Justin Bieber och var helt pirrig av förväntan innan konserten. Hade till och med styrt upp en förfest på Quality Globe Hotels finaste svit med ett gäng vänner där b.l.a hans förband kom och hängde lite med oss.

DSC_4025-2

DSC_4004-2

Men som ni vet så blev jag ju vääääääldigt besviken på konserten. Det kändes inte som att han ville vara där och efterfesten han skulle ha på Rose dök han ju inte ens upp till… Gjorde på riktigt nästan lite ont i hjärtat av att se honom sådär för där någonstans så dog liksom en del av min Bieber Fever också. Är inte alls lika fascinerad av honom längre..

DSC_4261_Fotor

Hade en fullsatt livepodd med Dasha och vårt Onsdagsbubbel på Social Media Gala. Det kom över 250 pers och tittade på oss och WOW vilken häftig känsla det var. Att så många liksom var där för ens skull. Riktigt mäktigt. Stort tack till alla som kom!

DSC_9604

Fick skit för att jag tyckte att 65 kr för havregrynsgröt på Strandvägen 1 var billigt… Men står fortfarande fast vid mitt påstående. Vet ni vad en stor latte kostar på Starbucks? 59 KR?????

DSC_8723-2

Försökte hålla mig hemma hela Oktober för att bara hänga runt och landa lite tills jag lite spontant bokade New York med Dani en söndagsmorgon på Joe and The Juice..

DSC_7495-001

Åkte till New York!

DSC_8535

Köpte ännu en drömväska. Nämligen min Céline! Så glad att jag äntligen hittade den i en färg jag fullkomligt älskar. Har ju kikat på den så himla länge men inte hittat den där färgen som tilltalat mig tillräckligt mycket för att slå till.

DSC_0069-2

DSC_0097-3

November

Straxt därefter bar det av till Island tillsammans med Molly, vilket blev en av de bästa resorna jag gjort i hela mitt liv. Island var så vackert och breathtaking och hade ett sådant lugn över sig. Jag vill verkligen tillbaka dit. Vissa stunder kändes det verkligen som att man var den enda människan på planeten eftersom att man hamnade på sådana öde platser där det inte fanns någon civilisation så långt ögat kunde nå.

DSC_0968

DSC_1470

L.A baby! Spontanbokade en resa till L.A med Dani och hyrde ett hus i West Hollywood med de två fotograferna Fang och Angelica. Vi hade 10 fantastiska dagar i lalaland fyllda av roadtrips, bra restaurangbesök och fina bilder.

DSC_3284

Sen kom mamma över till Cali och så bokade jag några extra dagar för att hänga med henne. Vi tränade, åt hälsosam mat och tog det lugnt.

DSC_4170

DSC_4786

December

Kom hem lagom till julmyset drog igång på riktigt och hade lite glöggkvällar och mys hemma hos mig och min nya julgran som jag införskaffade mig <3

DSC_5209

Jobbade supermycket med julkalendern och försökte ta det lite lugnt efter att jag kom hem ifrån L.A. Det har verkligen varit en hektisk månad för mig så jag är så glad att den äntligen är över haha.

DSC_5269-3

DSC_5700

Och så blev det ju julafton och mys med familjen!

DSC_5869

And now I’m here in London celebrating New Years med mina favvosar. Tack för det här året. För alla fina relationer jag skapat, äventyr jag varit med om och möjligheter jag har fått. Jag är så redo för ännu ett super-år! För det är precis vad det här året har varit för mig.

2017 – I’M SO READY FOR YAAAAA!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna