img_9239.jpg

Hej babes!

Har bokstavligt talat legat i soffan och myst med tjejerna hela dagen idag på grund av gårdagens bravader. Hade ni ett bra nyårsfirande? Jag hade en superkväll tillsammans med både nya och gamla ansikten och var på så bra humör hela kvällen.

img_9244.jpg

Vi började kvällen med lite sushi och bubbel hemma som vi smuttade på medan vi sminkade oss, lockade håret och pratade om förväntningarna på kvällen. Sen åkte vi in till stan för att ta en fördrink och något litet att tugga. Kände mig så himla fin igår i den här glittriga chokern som jag fick av min syster i julklapp. Den passade så bra till min marinblå silverglittriga klänning ifrån Dry Lake.

img_9249.jpg

Vi delade på en flaska prosecco på restaurangen precis intill klubben vi sedan hade köpt biljetter till. Alla som jobbade där var otroligt gulliga och trevliga, älskade vår servitör som ni ser på bilden ovan.

Vi satt och pratade minnen ifrån året, vad vi vill jobba med och bli bättre på nästa år och öppnade upp oss om våra starka och svaga sidor. Det var jättemysigt och en perfekt start på vår nyårsafton. Efter en stund kom även två äldre män ut och sjöng och spelade trumpet. Riktigt mysigt.

img_9260.jpg

Vi drack upp och sen gick vi till klubben som heter Aristocrat. Det var en liten och intim klubb vilket jag älskar så det var sjukt nice och vet ni vem vi delade bord med? Chuck Bass – vår allas våta dröm! Det var även han som jag pratade om i inlägget jag la upp igår. Vi har lite gemensamma vänner så det var så det kom sig att vi firade in det nya året tillsammans på ett Gossip Girl vis 😉

Kan berätta mer om Chuck eller Ed som han egentligen heter i veckans poddavsnitt av Onsdagsbubbel som jag och Dasha ska spela i imorgon, om ni vill. Fick ju faktiskt även en nyårskyss i år 😉 Men mer om det i podden!

img_9258.jpg

Har sagt det tusen gånger men måste säga det igen, jag är så glad att jag har fått lära känna dom här tjejerna. De är världens bästa och vi är verkligen en oslagbar trio tillsammans.

img_9255.jpg

GOTT NYTT ÅR!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna