DSC_6439

DSC_6470

Åkte iväg till Notting Hill för att promenera runt lite och äta lunch på Granger & Co som är ett väldigt hypat ställe här i London.

DSC_6398

Kolla kön! Vi fick stå där i över en timme..

DSC_6403

DSC_6407

Och det var inte direkt värt att stå i en hel timme och köa för den lunchen vi åt där. Det var absolut gott och mysigt ställe men skulle ej ställa mig i kö så länge igen för att äta där. Kan däremot tänka mig att frukosten och brunchen är bättre. Laxen i min laxsallad var riktigt god dock.

DSC_6409

Ma ladies <3

DSC_6428-2

Om ni äter på Granger and Co är det typ ett måste att beställa in dom här pannkakorna som dessert. De är kända för dem och de var jättegoda.

DSC_6466

DSC_6474

Efter lunchen strosade vi runt lite längs Portobello Road.

Här kan man fynda både det ena och det andra.

DSC_6477

Senast överförda29

DSC_6485

Eftersom att det var så kallt ute bestämde vi oss för att åka hem ganska direkt efter lunchen men sen gick vi förbi en liten bar som såg väldigt mysig ut så då gick vi in in och tog ett varsitt glas rödvin. Det var jättemysigt och vi pratade b.la om killar som behandlat oss dåligt varav jag brast ut i tårar… Satt bokstavligen alltså där och grät haha. Men det var mysigt och det var skönt att gråta lite.

DSC_6502

Sen åkte vi hem och då bestämde vi oss för att ha en myskväll så lagade lite pizza och drack rödvin och tittade på gamla videos ifrån vår resa tillsammans. Har skrattat så att jag fått ont i magen. Fan vad kul det är att titta tillbaka på filmer. Måste filma mer! Det är en helt annan grej än foton. På tal om filmer så håller jag på med en liten vlogg härifrån London, den kommer bli kul!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna