Vilket råd hade du velat gett dig själv i början av året, nu med facit i handen?

– Välj dina tillfällen noga
Du kan inte vara med på allt och det är okej att säga nej. Sluta ta på dig alla uppdrag, jobb, fester och middagar som folk ber dig om. Det är fint att vara en osjälvisk person, men du måste också lyssna på dig själv.

– Tillåt dig själv att ha lata dagar
Varje dag behöver inte vara produktiv. Vill du spendera hela dagen i morgonrocken, inte lämna sängen och kolla på serier? Gör det!

– Gå på fler promenader
Ta en paus, få lite frisk luft och lagom mycket motion med fler promenader.

DSC_7116-2

Beskriv ditt 2016 med tre ord.
Festligt, händelserikt och roligt

Om ditt 2016 skulle komma att bli en film, vilken genre hade det blivit? Drama, komedi, en kärleks historia?
Skulle ändå vilja påstå att mycket av det här året stundtals har varit som avsnitt ur Gossip Girl – utan att överdriva. Mer än så kan jag väl inte riktigt berätta. Men har verkligen varit med om en del det här året. Vet att det många gånger känns konstigt för er men ni vet ju verkligen inte ens 80% av vad som händer i mitt liv när det väl kommer till kritan.

DSC_3898

Beskriv ditt favoritställe som du besökte.
Paris – jag har jättesvårt att välja ut ett favoritställe men trots att jag skulle vilja svara både New York, Island och Ibiza – Formentera på den här frågan så känner jag ändå att Paris varit ett återkommande svar på frågan. Paris ger mig liksom både lycka, lugn och harmoni till skillnad från exempelvis New York som ger mig lycka och en massa puls och festligheter.. Förstår ni skillnaden?

Vad har du lärt dig om dig själv det här året?
Att jag kan vara ganska duktig på att förminska mig själv och jämföra mig själv med andra trots att jag ofta gärna tror att jag har ett väldigt bra självförtroende.

Vad har varit ditt vanligaste mentala tillstånd det här året? (Exalterad, stressad, nyfiken, orolig, deppig..)
Jag skulle nog säga exalterad. Jag har gjort så mycket, sett så mycket och jag har ofta fått sådana där härliga lyckorus som bara går genom hela kroppen. Det har varit mycket stress också men jag har blivit väldigt mycket bättre på att hantera den här i slutet av året därför känns den inte lika aktuell längre.

DSC_3548_Fotor-2

Jag med mitt bästa köp i Paris

Vilket/ vilka köp är du mest nöjd över?
Min klassiska Chanel Flap Bag utan tvekan. OH MY, OH MY, vad jag älskar den väskan.

Hur har din personliga stil utvecklats?
Jag har verkligen insett att trots att jag tycker att vissa plagg är typ de snyggaste jag har sett så betyder inte det att de sitter bra på mig. Vilket har fått mig att göra mycket smartare köp. Förut kunde jag köpa tröjor och byxor som jag tyckte var snygga trots att de inte satt bra på mig – och så tänkte jag alltid, går jag ner lite till i vikt så gör dem det. Men det funkar ju inte riktigt så… Köp kläder som passar dig idag, inte nästa månad.

Har du övervunnit någon rädsla?
Har inga direkta rädslor men så fort jag hamnar i en situation där jag känner att jag gärna tar avstånd och inte vågar så försöker jag istället möta det som gör mig rädd så att jag kan gå därifrån starkare.

IMG_4509

dsc_7792-1

På brunchen i höstas

Berätta om ditt roligaste minne det här året – det som du fortfarande inte kan sluta skratta åt när du tänker på det.
Under min födelsedagshelg och vi sitter och äter brunch dagen efter vi spenderat hela natten på nattklubb så säger en av mina tjejkompisar åt mig att jag var så full att jag inte ens märkt att en kille jag var lite sugen på där och då hade kommit fram och försökt hälsa på mig vid bordet vi stod vid. Jag som tyckte att jag inte alls varit så berusad, frågade runt bland tjejerna om detta stämde varpå alla svarade att ja, de hade sett honom flertalet gånger under kvällen – och ja, han hade kommit fram och försökt hälsa på mig. Jag fick därför rikspanik, kände mig superdryg och skrev genast till killen, berättade att jag firat min födelsedag kvällen innan och att tjejerna hade hällt i mig shots och bad om ursäkt för att jag inte kopplat att det var han som hade kommit fram och hälsat. Får till svar: ”Haha, tyvärr så var jag hemma igår. Har du stått och pratat med fel mig? – Skrattar sååååååå åt detta fortfarande och kom fram till att den här snubben har en dubbelgångare.

Vilken/ vilka relationer har betytt mest för dig det här året och varför?
Jag har brytt mig om min relation till min syster lite extra mycket i år vilket har betytt mycket för mig då den har blivit mycket bättre, mognare och tajtare vilket jag uppskattar något otroligt. Jag hoppas och tror också att det här nya året kommer stärka våra band ännu mer.

Vilken var din absoluta favorit komplimang som du har fått i år?
En tjejkompis sa till mig att hon genuint såg upp till mig för att jag så enkelt och lätt kan prata om mina brister och hur jag skulle vilja förbättra dem. En annan att jag är den roligaste människan jag vet – vilket gjorde mig väldigt glad trots att jag kanske inte håller med om det själv haha.

dsc_5636

Jag har jobbat otroligt mycket det här året

Om du fick skryta om en av dina prestationer det här året, vilket hade det varit och varför?
Att jag lyckats uppfylla inte bara en (testa på att vara artist hehe..) utan två drömmar (en är fortfarande hemlig) samt att jag nådde mitt ekonomiska mål. Och för er som undrar vad det handlade om så handlade det om att se till att jag kom upp till en viss summa pengar på kontot innan årets slut.

Med tanke på alla dina erfarenheter, insikter och lärdomar ifrån 2016, vad är det bästa rådet du kan ge dig själv inför nästa år?
Lyssna på kroppen, dejta mer, visa dina vänner och din familj hur mycket du uppskattar dem oftare och tänk på att det är bättre att göra färre saker helhjärtat än fler saker halvdant.

Vilken av dina personliga egenskaper visade sig vara den mest användbara i år?
Min positiva syn och sida. Den är alltid typ den mest användbara för med den så blir allt så mycket enklare och roligare. Det värsta som kan hända är oftast inte så farligt.

8E8A8805

På Gracias Madre i L.A.

Vilken maträtt åt du oftast 2016?
Sushi och asian fushion eller typ tapas liknande mat, alltså små tacos rätter osv. Hela året har iofs kretsat kring bästa asian fushion restaurangerna känns det som.

Vilka länder besökte du?
Dubai, USA x4 (Miami x2, New York och L.A), Spanien x5 (Barcelona, Ibiza, Marbella x2, Benidorm), Frankrike x3 (Paris alla gångerna), Malta, Italien (Portofino), Belgien (Bryssel), Island, Danmark (Köpenhamn), England (London).

IMG_0175_Fotor

Har däremot lärt känna så otroligt många härliga tjejkompisar, här med Lollo B!

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka på det?
MÄNNEN! Min mormor sa åt mig häromveckan att det var länge sedan jag presenterade någon nu. Och ja, det var det… Önskar att jag vågat dejta lite mer, men tycker fortfarande att det är rätt läskigt. Blev utbjuden inte bara en utan hela tre gånger nu i London och gick inte på en enda.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Vet faktiskt inte om det är något jag önskar att jag hade gjort mindre. Har jag lagt lite vääääl mycket pengar på restaurangbesök så har jag justerat om i budgeten månaden efter och har jag känt att jag varit en frånvarande vän har jag försökt gottgöra det med en middag där jag lägger ifrån mig telefonen helt. Om jag måste välja en sak skulle det kanske vara att stressa iväg på saker när jag egentligen inte haft tid. Det behöver jag jobba på det här året.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2016?
Work – Rihanna, Starboy – The Weeknd, min egna låt Beautiful Life (konstigt vore väl annat?) HAHA… och Too Good med Drake och Rihanna.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Samlade ihop några av mina närmsta tjejkompisar och sedan planerade de tillsammans ihop en hel helg för mig. Vi åt två festliga middagar, en på Kasai och en på Punk Royale och så körde vi en tvådagars på Wall. Det var helt klart ett av mina bästa födelsedagsfiranden jag haft.

DSC_9502-001

Dasha och jag på ett event

Vilka fem personer har du uppskattat mest att du har fått spendera tid med?
Anna – hon är så harmonisk och realistisk
Olivia – hon dömer inte människor och får mig alltid känna att känna mig tillräcklig
Dani – hon är så förstående och vi har så roligt tillsammans
Dasha – hon är så klok, vettig och omtänksam
och Molly – hon är så rolig och genuin

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
– Trots att jag redan idag kör mitt egna race och är duktig på att strunta i vad andra tycker så känner jag ändå att jag har lite kvar att jobba på där. Tror det har och göra med att folk så gärna vill missuppfatta och missunna en. Vilket gör att jag kan bli rädd för att göra fel eller säga fel.

– Varva ner oftare och ta en dag i veckan där jag inte planerar eller bokar in NÅGONTING så att jag kan göra precis vad jag känner för de dagarna. Inte ens en lunch med en kompis ska bokas in. Känner jag däremot för att äta lunch med en kompis när dagen kommer – då får jag självklart göra det. Men jag tror det är viktigt att jag har en dag i veckan där jag kan ligga kvar i sängen hela dagen om jag så vill.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna