DSC_6775

DSC_6777

Bestämde träff med Molly igårkväll men istället för att sätta oss på ett fik och dega så trotsade vi snö-ovädret och gav oss ut på en powerwalk runt Djurgården. Vilket visade sig bli ett riktigt bra beslut – för herrejesus vad vackert det var!

DSC_6707

Jag älskar att jag har så nära hit ut.

Det är verkligen här ute jag får min vardagliga avkoppling!

DSC_6783-2

DSC_6758

DSC_6720-2

DSC_6754

Molly – looking fancy as always!

DSC_6791

DSC_6785

För mig som jobbar mycket hemifrån så är det extra viktigt att jag går ut och promenerar eller tränar varje dag. Annars är det så enkelt att man blir kvar i pyjamasen hela dagen och ligger i sängen och jobbar, vilket inte är så bra i längden…

DSC_6710-2

DSC_6725

Det var en trevlig promenad och vi hade så mycket att prata och skvallra om att tiden gick så fort att jag nästan inte hann tänka på att det var kallt förrän i slutet av svängen. Det var ju för fasiken minus 10 ute idag!!!!

DSC_6789

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna