Min barndomskompis Moa kom hit och sov här igårkväll då hon hade lite lägenhetsvisningar att springa på här uppe i Stockholm idag. Så till middag köpte hon med sig lite ingredienser till tortillapizzor som vi frossade i och idag så gjorde jag det till middag igen då det blev rätt mycket ingredienser över.

Dasha skrev precis till mig och frågade om jag ville middagsglänsa lite med henne (läs gå på en trevlig middag och visa upp sig). Haha, hon är så jävla rolig. Jag å andra sidan vill faktiskt inget hellre än att bara mysa hemma i helgen. Var däremot med om en riktig obehaglig upplevelse inatt så jag känner mig lite nojig över att gå och lägga mig. Det var inte en sömnparalys men det var på snudd där till och jag har aldrig någonsin varit med om något liknande.

DSC_6726

Pizzorna jag åt ikväll som inte har något alls att göra med inlägget egentligen..

Ni vet hur man oftast kan skilja på drömmar och verklighet. Den här gången kunde jag verkligen inte det och allt var så fruktansvärt obehagligt för jag upplevde ondska i hela min lägenhet och kände tydligt hur någon satte sig ner på madrassen nere vid mina fötter och hur denna någon även tog sin hand, drog ur min tofs ur håret samt la sig över min kropp – som ett starkt tryck mot kroppen liksom som kändes så jävla verkligt. Det läskigaste av allt var att jag kände mig så vaken och att jag hela tiden trodde att jag vaknade och att det skulle vara över men att det bara fortsatte upprepande gånger då jag varken kunde röra mig eller öppna ögonen.

Har någon av er varit med om liknande? Känner mig på riktigt inte helt okej med att gå och lägga mig för jag vill aldrig någonsin vara med om detta igen. Skulle verkligen vilja ha lite tips eller pepp kring detta, gärna inga läskiga historier om ni varit med om liknande för då kommer jag bara bli mer rädd..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna