Under 2016 samlade jag på mig hela två stycken Chanelväskor. En klassisk och en boy och med tanke på att jag använt de både flitigt under årets gång så har jag ju rätt bra koll på vilken jag använder mest och till vad.

”Vilken är din favorit och vilken tycker du att jag ska köpa?”

….Har blivit en återkommande fråga här i bloggen så tänkte berätta om mina två ögonstenar och olikheterna kring väskorna för när jag stod där i Dubai och skulle köpa min första Chanel så hade jag nämligen samma dilemma.

DSC_6741-2

Min första Chanelväska jag köpte var min klassiska flap i kaviar och storleken jumbo (alltså den storleken över medium). Jag velade så mycket till och från över vilken storlek jag skulle köpa och trots att jag bestämde mig för jumbo så var jag första veckan jätteosäker på om den verkligen var rätt. Men idag så är jag så otroligt glad för att jag köpte just den storleken då jag tycker att den är mycket kaxigare och mer användbar för mig än vad den mindre storleken hade varit.

Den här väskan är och kommer nog alltid att förbi min absoluta favoritväska i hela världen och rådet jag har till alla som ska köpa sin första Chanel och velar mellan boy och klassisk är: Köp en klassisk väska först! Den är tidlös, du kan använda den till exakt allt och det är en bättre investering. Bara sedan jag köpte min för ungefär ett år sedan har den stigit ca 4000 kr i pris.

DSC_6729

Men eftersom att jag inte kunde sluta tänka på en Boy också så bestämde jag mig för att så till på en sån med. Boybagen är enligt mig betydligt tuffare och är den perfekta middags/ utgångsväskan. Även här var jag osäker på om jag skulle välja en small eller medium men jag valde medium och det är jag idag också supernöjd över då den är mycket snyggare på mig. Den mindre storleken såg liksom så liten ut på mig. Boybagen använder jag mer som en party och eventväska till skillnad mot den klassiska som jag kör mer på till vardags.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna