DSC00757

DSC00098

Träffade Anna och Olivia via att jag gjorde en liten “kontaktannons” på min Instagram vilket kan vara det bästa beslutet jag någonsin tagit. Så missa inte chansen!

Sugen på att ge dig ut och se världen men inte har någon att åka med? Då har du hittat rätt! Jag har haft två sådana här inlägg förut som har blivit jätte uppskattade och flera stycken har hört av sig och tackat mig för att de träffats via min blogg i just mina tidigare inlägg. Hur häftigt? Mitt kommentarsfält har präglats om önskemål att jag ska göra samma sak igen, så here we go!

LET’S FIND YOU SOMEONE TO TRAVEL WITH!

DSC09566-002

Kommentera och berätta:

1. Vem du är – Ålder, kön, stad, intressen…
2. Vilken typ av resa du vill göra – Utbytesår, roadtrip i USA, backpacka Australien, resa runt i Italien..
3. Budget och tidpunkt – Hur mycket pengar har du tänkt spendera och när är resan tänkt att ske?
4. Vad vill du få ut av resan? – Syftet med resan? Ha kul, lära sig språket, träna? Uppleva så mycket som möjligt? Ta det lugnt?
5. Hur kontaktar man dig? – Instagram, mejl, facebook, telefonnummer?

Och sen är det bara att ta kontakt med varandra…. Mitt senaste inlägg som jag gjorde om detta fick över 350 kommentar vilket innebär att det fanns över 350 människor att lära känna och över 350 olika resor att haka på. NU GÖR VI DET IGEN!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna