img_8747.jpg

God morgon!

Det var lite ångestladdat att lägga sig igår och trots att jag vaknade upp utan samma obehagliga dröm så var jag rädd för att somna om så att det skulle hända igen så det blev ingen snooze imorse… Har precis gjort lite god frukost här hemma och snart tänkte jag ge mig ut på en promenad eller löparrunda. Synd bara att solen inte är framme idag. Det har ju varit så fint de senaste dagarna.

img_9467.jpg

Som den här dagen när jag och Molly var ute och promenerade Djurgården.

img_9466.jpg

Saknar de här tjejerna och den här brunchen lite extra mycket idag. Hade fått ett superfint meddelande av Olivia när jag vaknade <3

img_8775.jpg

Igår när jag skulle hämta lite paket…

img_8765.jpg

Som bland annat innehöll dom här skorna. Hur snygga? Lite som moonboot uggs. De finns i så sjukt snygga färger och utstyrslar. Måste nästan köpa mig ett par till fast i en tweed modell.

IMG_9440

IMG_9441

Tog dom här två bilderna med mobilen igår på min långa promenad. Hur vackert? Jag kunde inte sluta förunnas av hur fint det var. Gick runt och log och uppskattade varenda vy varje sekund av de två timmarna de tog att ta sig runt.

img_9083-1.jpg

Jag och tjejerna i London!

img_8766.jpg

En chai latte mellan en dag fylld av ärenden.

img_8821.jpg

Mormor och jag dagen innan julafton när jag spelade in min vlogg.

Sett den? Om inte, gå in här!

img_8822.jpg

På juldagen när jag och syrran och hennes Kimberly skulle gå ut så lånade vi Kimberlys polaroidkamera och knäppte några bilder. Det var så roligt, skulle verkligen vilja ha en själv för speciella tillfällen.

img_9471.jpg

Har ni sett Gåsmamman? Började titta på den serien häromdagen då så många tipsat om den och mycket riktigt så är den sjukt bra! Ni måste börja kika på den. Älskar att avsnitten är över en timme långa. Det kan lätt bli så kort annars.

img_8824.jpg

Och här är en hyfsat bra bild på mina fransar.

Hur snygga är dem? Har fått mycket frågor kring dem och jag gör dem hos TifonyBangerhead Studios här på Östermalm/ Stureplan – Humlegårdsgatan 14.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna