Plats nummer 9.

DSC_3168

Jag och Molly på Island. Bad en random person ta en bild på oss och titt, det blev en av mina mest gillade bilder på Instagram. Inte trodde man det där och då.

Plats nummer 8.

img_8070.jpg

Sprang runt Djurgården en morgon och var tvungen att stanna och knäppa bilder flera gånger för att det var så fint och jag bara inte kunde låta det passera förbi utan att föreviga ögonblicket hehe.

Plats nummer 7.

img_8791.jpg

Hade både bad hairday och faceday men behövde lägga upp något på bloggen så bad Danijela ta en snabb bild på mig i dagens outfit som inte var den mest inspirerande hehe.

Plats nummer 6.

img_8788.jpg

Skulle fota lite kampanjbilder till bloggen för att visa upp mössan och gillade den här så la även upp den på Instagram och ni verkade gilla den!

Plats nummer 5.

DSC_6957-001

Jag och Dani i New York. Tror dock att anledningen till att den fick så många likes var för att jag skrev en fin liten caption till bilden som löd följande ”Tack för att du visat mig hur viktigt det är att stå på sig och inte låta någon trampa en på fötterna”.

Plats nummer 4.

 

DSC_0107-2

Inte helt otippat att de här kontrasterna skulle få många likes. Denna bilden är tagen på Island vid en stor krater som heter Kerid. Det var ett magiskt ställe!

Plats nummer 3.

img_8796.jpg

Den här bilden utstrålar så mycket för mig. En fin vänskap, en typisk svensk sommarnatt i skärgården, värme, glädje och fest. Jag älskar den här bilden och jag förstår verkligen varför den fick många likes.

Plats nummer 2.

img_8794.jpg

Knäppte den här lite snabbt ifrån bilrutan när jag och Filippa var påväg hem ifrån Sälen för typ exakt ett år sedan. Vi hade ju firat nyår där uppe och bilresan hem var så fin. Vädret var fantastiskt!

Plats nummer 1.

DSC_8660-2

Min mest gillade bild det här året. Sjukt? Jag hade haft en mysdag hemma och skulle bara iväg och handla lite middag med Molly varpå vi bestämde oss för att knäppa en snabb liten bild som sedan då visade sig bli min mest gillade bild på Instagram år 2016. Så roligt!

VS MINA MEST GILLADE BILDER ÅR 2015

Plats nummer 9.

IMG_7033

Anna, jag och Olivia på Jamaica i Dunn’s River Falls

Plats nummer 8.

IMG_9655

Jag i min absoluta favoritstad i hela världen! NEW YORK!!!!!

Plats nummer 7.

IMG_7021

På Ocean Clubs Opening Party med en helt magisk blomstervägg inspirerad av Kim K’s wedding kanske? Magisk var den och likaså den kvällen.

Plats nummer 6.

IMG_2667

Solkysst och high on life i Dubrovnik, Kroatien på en sen lång lunch.

Plats nummer 5.

IMG_6491

Anna och jag i Tulum, Mexico!

En av de vackraste stränderna jag någonsin besökt.

Plats nummer 4.

IMG_3788

Lite våfflor med nutella på ett litet random café in i en mall i Abu Dhabi. Trodde verkligen inte att den här bilden skulle få så många likes. Men antar att folk var hungriga och sugna på nutella våfflor just den här dagen…

Plats nummer 3.

IMG_0642

Ladies in red, förra julaftonen!

Plats nummer 2.

IMG_2884

Jag i det absolut glittrigaste plagget jag har i garderoben, alltså min balklänning ifrån studentbalen. Varför la jag upp det här kortet 2015 undrar jag?

Plats nummer 1.

IMG_3345

Dejt uppe i Burj Khalifa…. Yes, jag bad min dejt som jag endast träffat snabbt en gång innan på en nattklubb i Dubai att ta en bild på mig… OMG, rodnar när jag tänker på det. Så pinsam grej och göra haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna