DSC_6817

Hej babes!

Har haft världens lugnaste helg, har bara umgåtts med mig själv, kikat serier, lagat god mat och gått på långa promenader. Men idag kände jag att jag behövde göra något så bokade in en lunch med Dani som jag inte träffat på typ 2 veckor.

DSC_6777-2

DSC_6758

Vi gick till Créme som är lite av ett favoritställe vi brukar hänga ofta på. Kan tipsa er alla singeltjejer om att gå dit på lunch för det är alltid typ bara snygga män i kostym där då haha det är helt sjukt vad mycket testostreon det var där idag t.ex.

DSC_6824

Mini var självklart också med.. Haha hur gullig är hon på den här bilden? Älskar den. Classic her att se ut sådär.

DSC_6745-2

Och hon fick till och med en egen liten meny att beställa ifrån. Haha, hur sött? Älskar när de är så välkomnade mot hundar på restauranger.

DSC_6799

Hade på mig supersnygga jeans ifrån Ivy Revel!

DSC_6821

DSC_6750

Och åt min favorit, tonfisksalladen. Ni måste äta den!! Dani tog dagens pasta och den var också magisk, har även ätit den förut.

DSC_6808

Close up på dagens outfit!

Gillar ni den?

DSC_6840

Nu har vi lite mys hemma hos Dani och snart ska jag röra mig hemåt för att laga middag och hämta ut några spännande paket som jag har väntat på heeeeela veckan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna