DSC_6845

DSC_6852

Hallå hallå!

Idag har vi varit på event med Essie typ hela långa dagen.

Det började med lite snacks och en presentation av märket.

DSC_6860-2

Var där med Fanny och Dani..

Documents

Fick superfina block att anteckna i och rita lite i. Jag och Dani gjorde målningar  med nagellacken som blev sjukt snygga. Vi funderar seriöst på att göra en kompistavla tillsammans, hur roligt hade inte det varit?

DSC_6872

DSC_6864

Det är faktiskt sjukt avkopplande att måla. Borde göra det oftare. Finns ju sådana där fylla i block där man kan fylla i med färger. Tror verkligen jag hade mått bra av att göra det samtidigt som jag lyssnar på musik typ.

DSC_6877

Lookin’ busy!

DSC_6899

Fick även naglarna målade…

DSC_6954

Gud har verkligen haft så mysiga 24 timmar här med tjejerna. Älskar Köpenhamn, det känns liksom som hemma fast ändå lite annorlunda och roligt. Jag måste lova mig själv att åka hit oftare.

DSC_6982-2

Dagen avslutade med macarons, bubbel och frågesport.

Och nu är vi påväg hem igen…

DSC_6936

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna