Lobster Tempura och Tuna, Salmon och Seabass Sashimi. Lobster Tempuran med chili mayon var toooo die for. Även Salmon Sashimin!

Igår när vi anlände till Köpenhamn så var det bara att packa upp väskorna och sminka på sig för kvällens middag. Sen blev vi upphämtade av Martin som tog med oss på en av de bästa asian fushion upplevelserna jag någonsin haft. Restaurangen vi åt på heter Umami och gillar ni sushi och asian fushion så MÅSTE ni gå hit. Allt var fantastiskt. Atmosfären, servicen, maten, gästerna. Allt!

Från höger: Fantastisk Kobe Beef (!!!!!) och anka. Är inte förtjust i anka vanligtvis men det här var något utöver det vanliga.

Dani och Fanny

Mina bordsdamer + Martin som tyvärr inte fastnade på bild. För att ni ska förstå hur fantastisk den här middagen var så kan jag meddela att Fanny HATAR fisk och har blivit utmanad att testa det flera gånger (speciellt på sushi restauranger) och ändå inte gillat det. MEN igår när Martin fick henne att testa rå lax och tonfisk bland annat så tyckte hon för första gången i sitt liv att det var gott. Bra betyg va? Jag och Dani älskade däremot allt! Alltså ALLT!

Beef Carpaccio med ägg och löksås…


Visste ni att vi oftast inte ens får riktig wasabi till vår sushi? Wasabi för oss är vanligtvis pepparrot som är färgat grönt. Sjukt va? Hade ingen aning. Här var det i varje fall riktig wasabi. Ärligt talat kände jag inte världens skillnad men den var faktiskt inte lika stark som “wasabin” vi är vana vid.

Till hela middagen drack vi japanskt risvin (sake) och en japansk variant på Moscow Mule som hade en supergod riktig ingefära bit med socker på inuti. Yuuuuum!

Alltså den här middagen var verkligen GOALS. Så ledsen för att jag glömde minneskortet till min kamera och blev tvungen att köra mobilbilder middagen igenom…

Sushin <3

Och lilla dessertbrickorna med olika choklad desserter. Så sjukt gott! Till det drack vi självklart Espresso Martinis. Tack Martin och Umami för godaste middagen (!!!!!!) Beyond överraskad!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna