DSC_6984

DSC_6987

DSC_6988

DSC_6990

Sista timmarna i Köpenhamn så ville vi äta en hälsosammare middag. Vi hade ingen aning om vart vi skulle gå så jag frågade runt lite på min Snapstory och varpå flera stycken av er tipsade mig om Café Norden. Så vi åkte dit och mycket riktigt så var det precis vad vi var ute efter.

Danijela åt en fantastisk och GIGANTISK tonfiskmacka som jag nallade lite av och jag och Fanny tog en varsin supergod getost sallad. Sen delade vi på nachosen med guacamole då vi fått tips om den men jag kan ju säga såhär: DET HADE VI INTE BEHÖVT! Portionerna här var ju gigantiska!

Nästa gång jag åker till Köpenhamn ska jag äta frukost/ brunch här. Såg massa bilder på den på Instagram och JESUS vad smarrigt det såg ut och vara. Brukar ni också Instagramma ett ställe innan ni går dit? Jag tycker det är smartaste grejen för då är det så mycket lättare att bilda sig en uppfattning om ett ställe. Samma med hotell egentligen, jag håller på och kikar på massa hotell just nu för en solsemester jag vill åka på här snart och då är det perfekt att kika in hotellet på ”Platser på Instagram” för att se hur det ser ut ifrån gästers perspektiv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna