IMG_9668-2

För er som lyssnar på podden så var det igår jag var på dejten som Dasha sammanstrålat mig med. Innan jag skulle möta upp honom så frågade Dani om jag ville ta ett glas med henne på Brasserie Godot som ligger vägg i vägg med Kasai på Linnégatan. Har aldrig varit där tidigare men tydligen ska det vara ett riktigt nice middagsställe och även bra att gå till för AW på fredagar. Något för ikväll kanske? Vi började i varje fall med ett varsit glas champagne…

IMG_9679-2

Och sen gjorde bartender i ordning några specialare. Han kallade dem Saffron Royale någonting och sa att det var lite utav en lyxigare cocktail vilket vi självklart tyckte lät bra. Det var någon slags saffranlikör tillsammans med champagne i och sen lite is i botten som skulle representera diamanter. Ja, ni hör ju vilken lyx cocktail det blev haha 😉

IMG_9676-2

Här har vi en liten närbild på dem, supergoda!

Kommer garanterat gå tillbaka för att dricka dom här.

IMG_9686-2

Det var ganska tomt i baren just igår eftersom att det var torsdag, men det var mysigt och därför blev det rätt naturligt att vi pratade mycket med bartendern istället varpå han bad oss om lite hjälp kring en tropisk korg med färgglada shots som han ville lägga till på menyn inför helgen.

IMG_9669-2

Vi fick smaka på de olika shotsen och bestämma färg och lite ingredienser och slutresultatet ser ni ovan. Fint va? Jätterolig grej att beställa som efterrätt på tjejmiddagan för shotsen kändes nästan lite som desserter. Den ena var liksom gjord på jordgubb och grädde bland annat.

Detaljer om dejten får ni höra i nästa veckas Onsdagsbubbel

Eller är det taskigt att låta er vänta?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna