Idag tänkte jag att vi ska gå down the memory lane. Därför har jag letat upp både gamla och nya bilder för att se hur jag utvecklats genom åren både utseendemässigt och personlighetsmässigt.

USA_1863-2

1 år och besöker vår gamla tax Ceasars valpar

Här var man inte stor och visste inte så mycket om världen. Tänk vad livet måste ha varit nice där ändå. Det enda man gjorde var att äta och leka haha. Tax-valpar är så himla söta by the way!

USA_1864-2

1,5 år i Hunnestad, Varberg

För er som inte har koll på det så bodde jag i Varberg från att jag var 1-3 år gammal och därefter flyttade vi till Söderköping där jag är uppvuxen.

USA_1854-2

2 år med mamma och Amanda

Notera att jag alltid har en klämma i luggen… Jag tyckte tydligen att det var skitsnyggt.

USA_1859-2

2,5 år och barnvakt till syrran snart 1 år

Minns att jag blev riktigt irriterad på henne från och till. Speciellt när hon tog mitt smink. Vi har filmer ifrån detta och ibland fick hon sig en rejäl knuff.

USA_1860-2

3 år i Varberg

Jag älskade allt med kjolar, klänningar och handväskor redan då. Det var väl här mitt handväske intresse föddes och om man tittar på outfiten så hade ju den klassiska Chanelväskan passat väldigt bra här! Den är ju lite tantig/ damig.

USA_1862-2

4 år med min bästa kompis Josefin

Vi hade precis flyttat från Varberg till Söderköping och Josefin, min bästis ifrån Varberg, kom på besök. Det var en slump att vi hade likadana nattlinnen.

Vid den här åldern var jag väldigt blyg. Inte hemma men på öppen förskola. Jag iakttog bara de alla andra barnen och satt mest tyst för mig själv. Men när jag sedan kom hem så uppträdde jag, sjöng och kunde alla låtarna de andra barnen hade sjungit på förskolan.

IMG_1614

6 år på Oknö Camping

Det ligger utanför Mönsterås, neråt i landet (för er som inte har koll på vart det är). Vi campade mycket och bodde i husvagn när jag var yngre. Minns att jag tyckte det var så kul, idag, not so much…

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 12.35.11

8 år och drömde om att bli artist

Min största dröm när jag var lite var att bli en känd artist. Jag älskade A-teens, Carola, Anastacia, Spice Girls och Shania Twain och allt jag ville var att bli lika cool och lika känd som dem. Så fort jag fick chansen att uppträda för publik så tog jag den. Jag kom på egna låtar, var med i småstjärnorna på fritids, tvingade familjen att se på och filma mig när jag mimade till Anastacia’s ”I’m Otta Love” m.m.

Spelade även in ett eget radioprogram där jag spelade upp musik, kom på egna nyheter och reklamsekvenser. Det här var ju på tiden när man använde kassettband och kunde spela över musiken som fanns på dem.

Straxt efter den här bilden togs så opererade jag sedan mina öron. Jag blev nämligen mobbad i skolan av en kille i klassen att jag hade utstående öron. Sjukt ändå att det gick så långt att jag vägrade gå till skolan om jag inte fick göra den där operationen.

USA_1866

Första gången i New York, 10 år

Jag gillade det redan då. Vi bodde på Hilton och blev uppgraderade till en svit, där fanns en pool med panorama fönster från golv till tak som vi simmade i varje dag. Det är även ifrån det hotellet som vår hund Hilton fick sitt namn.

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.42.32

Här gick jag i sjuan, är man 13 år då?

Hängde alltid på fritidsgården Fokus (där bilden är tagen) efter skolan då det var där alla de snygga, äldre killarna fanns. Fritidsgården låg också på den lite coolare högstadieskolan Ramunder så självklart var det där vi ville hänga när skolan var slut… Minns hur gärna jag ville gå på Ramunder men är så tacksam och glad för att jag inte följde strömmen och gick där för då hade jag nog tyvärr hamnat i fel umgängeskrets.

Skärmavbild 2017-01-14 kl. 10.46.50

14 år och testade hur jag skulle se ut i brunt hår

Alla mina blonda kompisar färgade håret brunt vilket gjorde att jag också ville göra det. Som tur var övertalade min mamma mig att inte göra det, jag hade varken passat eller orkat underhålla det. Skulle nog vilja påstå att det här är min osäkraste period i livet men trots det så gick jag ändå min egna väg, hade på mig det jag tyckte var snyggt och sket lite i vad andra tyckte och tänkte.

Det var många som ogillade det och försökte trycka ner mig, speciellt i och med att jag precis hade startat blogg också men tack vare att jag hade mina två allra bästa kompisar i hela världen så rörde det mig inte så mycket i ryggen.

1936495_1175043425948_6393774_n

Fotbollscup i Kalmar, 15 år

Minns ni den här posen? Jag gjorde den på varje bild som togs på mig under den här perioden haha… Herregud! Det var även här någonstans som stora solbrillor började bli mitt och ”Hannalicious” signum.

36819_1551149228358_5721526_n

En sommarkväll, 16 år med min bästis Bea

Converse var ju det enda rätta på den här tiden så oavsett om det var flera cm hög snö eller en varm sommardag så hade jag på mig mina. Jag och Bea som ni ser på bilden gjorde allt tillsammans och ingen kom emellan vår vänskap. Det var verkligen vi mot världen.

74403_1672492701869_5331345_n

16 år påväg till en Halloween-fest

Mina andra två vapendragare var dom här två – Moa och Millan. Vi var en supertrio som höll ihop ända ifrån högstadiet till studenten. Är så tacksam och glad för att jag hade dom under dom här åren. Här skulle vi på Halloweenfest, det var väl här någonstans som jag började gå på hemmafester. Vet inte vad jag hade gjort utan dom här två tjejerna vid min sida under gymnasie- och högstadietiden. De var allt!

319709_391563244223738_6538467_n

17 år på hemmafest hos en killkompis

”The Blondie Crew” kallade vi oss och vi var ett gäng på 7 tjejer, alla blondiner! Those were the times. Det var drama och intriger, falskleg och killproblem och här lärde jag mig verkligen att skitsnack och drama inte är något för mig och att jag gör bäst i att strunta i det.

42a55657e024aabca03791f4e1a989b9-2

18 år på studentbal med årskursen över mig

Det var ju lite coolt att få gå på balen med de som gick i årskursen över mig och det var nästan så att jag tjatade mig till en invite, fast tror faktiskt inte att Pratchaya (killen på bilden) hade något emot att ha mig som baldejt 😉 Minns hur jag och Linnea blev rätt berusade på den här bal-middagen och att Linnea tråkade trampa på min klänning så att den åkte ner framför ALLA när vi skulle springa på toaletten mitt under förrätten…

USA_1478_Fotor

Studenten! 18,5 år

Känns nästan lite töntigt att gå down the memory lane till 18 års åldern eftersom att den fortfarande känns som igår på något sätt trots att det snart är 4 år sedan. Men här var jag väl lyckligare än någonsin. Jag hade precis gått ut skolan med bra betyg, var dödskär i killen min och hade en rolig resa i Kalifornien att se fram emot. Som grädde på moset började jag även tjäna pengar på bloggen.

IMG_0022-002_Fotor

När jag bodde i Australien och var 19 år

Gud, kan verkligen sakna den här tiden av mitt liv ibland. För trots att jag idag inte alls har någon åldersångest och vet att jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv så känns det ändå som att jag levde mer i det sättet att tänka här. Jag sket verkligen i allt och allas åsikter och levde och gjorde precis vad jag kände för utan att reflektera över något annat.

P1030217_Fotor

Snart 20 år med livet i mina händer

Skulle påstå att jag var likadan här när jag och Ellinor var i Barcelona straxt efter vår båtluff tillsammans. Det fanns liksom ingen morgondag, det enda jag brydde mig om var här och nu och när jag tittar tillbaka på bilder ifrån den här perioden av livet ibland så skäms jag lite. Som vi höll på… Men oj vad roligt vi hade det!! Utan Ellinor var inget roligt. Vi satt ihop och gjorde precis allt tillsammans!

img_4397.jpg

Nyss fyllda 21 år

Sen blev jag 21 och var på livets resa där jag lärde känna två helt fantastiska tjejer som idag är två av mina absolut bästa vänner. Det känns helt sjukt att det är hela 1,5 år sedan nu för jag känner mig typ precis likadan idag som jag gjorde då. Här fick vi verkligen smaka på ”The good life” i all dess betydelse och den ena utekvällen var roligare än den andra.

img_9751.jpg

22 år – september 2016

Det här känns ju också som nyss men det var ju ändå 6 månader sedan. Skulle vilja påstå att den här helgen var en av de bästa helgerna på hela året. Det var min födelsedagshelg och jag kände mig så pigg, fräsch och exalterad över livet. Mitt humör var verkligen på topp från morgon till kväll! Det är så härligt man har det så.

img_8950.jpg

Två veckor sedan…

Nu är det ett nytt år och 365 nya möjligheter för mig att göra det bästa av det här året. Jag ser fram emot 2017 och jag ser fram emot att jobba ännu mer med mig själv så att jag kan vara den där bästa versionen av mig själv lite oftare.

Hoppas ni tyckte att det här var ett kul inlägg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna