img_9784.jpg

Fredagen startade med att jag städade lägenheten och köpte hem färska blommor ifrån Hötorget. Mamma och pappa kom ju på besök över helgen så var tvungen att göra lite fint.

img_9783.jpg

Sen gjorde jag mig en tonfiskpasta till lunch.

img_9785.jpg

Och sprang ner till Stureplan för lite ärenden. Hämtade några paket varav ett var ifrån NA-KD därav ska ni få en rolig haul idag med massa nya snygga nyheter därifrån. Det är @hannafribergs som gäller som vanligt.

img_9795.jpg

Kom hem, korkade upp en flaska rödvin och passade på att be pappa om lite hjälp med blogggen. Ni vet samarbetsmejl och sådant. Mina föräldrar är verkligen stjärnor när det kommer till vilken tid och energi det faktiskt lägger ner för att hjälpa mig. Det gör alltid så mycket för mig och trots att jag är dålig på att visa det mamma och pappa så är jag så jävla tacksam för det för jag vet att inte alla har det så och jag vet inte hur jag hade klarat det utan er.

Reason för lite personligt utlägg för det är för att vi hade ett litet bråk i helgen. De tyckte att det var tråkigt att jag inte var hemma och hängde med dem nu när det var på besök och jag tyckte att livet kom emellan och att det var roligare att göra saker med mina kompisar.

DSC_7033

DSC_7017

Sen blev det tacos till middag!

img_9787.jpg

img_9788.jpg

Dagen därpå var jag väldigt snäll och gjorde i ordning frukost till oss alla i lördagsmorse dock lagom tills de kom hem ifrån deras dagliga löparrunda. Visste ni att de springer en mil på riktigt typ varje dag? 23 år och föräldrarna är mer vältränad än man själv..

img_9789.jpg

Eftersom att jag har överansträngt foten på något sätt (ska träffa en kiropraktor i veckan) så gick jag en långpromenad i solen istället med lite Veckans Bläcka i lurarna.

Sen kom jag hem och åt lite rester ifrån fredagen. TACOS!

img_9790.jpg

Efter det svängde jag förbi det här gänget. Vi drack rödvin och satt och snackade och lyssnade på lite ny musik som killarna hade gjort tillsammans. Lääääängtar verkligen tills låtarna släpps, speciellt en av dem, den är så bra att jag nynnade på den hela dagen igår. Jag vet att ni också kommer älska den!!! Ni brukar ju gilla min musiksmak. Blev verkligen sjukt imponerade av båda grabbarna och hur duktiga dom är på det dom gör (de båda jobbar med musik) och ja Sebjak kanske ni känner till?

img_9791.jpg

Så mysig grej att bara dricka rödvin, snacka skit och lyssna på musik. Inte sant? Tanken var ju sedan att jag skulle ha en lugn helg även denna helgen men ett glas, blev två och vi hade det så jävla trevligt. Så jag åkte snabbt hem och drog på mig lite smink och så gick vi och åt middag på Berns Asiatiska.

img_9796.jpg

img_9797.jpg

Blev däremot väldigt besviken på maten måste jag säga. Eller var det kanske riktigt bra men att jag bara jämförde det med brak-middagen på Umami vi hade i Köpenhamn? Självklart var det inte dålig mat men jag hade ändå väntat mig lite mer.

img_9798.jpg

Efter middagen så körde vi en superutgång och hängde med både nya och gamla ansikten.

img_9799.jpg

Igår gjorde jag inte många knop och rörde mig inte ur soff-position på hela dagen förutom när jag var tvungen att gå på toa haha. Behövde inte ens laga mat utan den kom serverad som på silverfat. Hur gott tror ni inte att jag tyckte att det var med pasta carbonara igår då?

För första gången på väldigt länge kände jag mig lugn och tillfredsställd med att det var okej att ha en sådan där slö-dag igår. Icke produktiva dagar för mig brukar jag ju annars göra mig stressad ni vet.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna