DSC_9523-001

Jag och Ellinor i Barcelona i somras

Vad har hänt mellan dig och Ellinor? Känns som ni klippt banden helt? Kul inlägg.
Svar: Gud vad jag får mycket frågor kring mig och Ellinor och jag fattar er också men ibland känner jag bara släpp det. Ibland så glider man helt enkelt bara ifrån varandra och det är bara det som har hänt mellan oss också. Det var inget konkret som hände mellan mig och Ellinor utan jag tror bara att vi båda gjorde varandra besvikna och ledsna några gånger vilket i sin tur slutade med att vi kände att vi behövde lite tid ifrån varandra för att lista ut hur vi skulle gå vidare med vår relation. Idag har vi knappt någon kontakt alls men när jag har förstått att hon mått dåligt och varit ledsen så har jag hört av mig till henne och sagt att jag alltid finns här för henne om det är något, för trots att vi inte alls är en del av varandras liv idag så har hon fortfarande betytt jättemycket för mig och jag bryr ju mig om henne. Kan vi inte släppa det nu?

Superkul att läsa om din helg, låter som en drömhelg enligt mig <3 och vilken mat du äter då! recept på tonfiskpastan??
Svar: Roligt att du gillar mina helg-inlägg, jag själv älskar att läsa sådana i andras bloggar. Tonfiskpastan var en ren improvisation men jag använde mig av burk-tonfisk i olja, lite tomatsås, turkisk yoghurt, vitlök, salt och chili peppar. Sen hackade jag i några körsbärstomater också. Ja, det var inte så mycket svårare än så.

DSC05663

Är det inte lite sorgligt att du kanske har tappat kontakten med dina gamla vänner (Bea/Millan/Josefin…)? Jag har följt din blogg för 1 år kanske och jag har aldrig sett dom här, bara dina ”nya” vänner! Personligt tycker jag att jag kan inte sluta hänga med mina bästisar :/
Svar: Det är klart att det känns tråkigt att man inte alls har samma kontakt med sina bästisar som man hade i tonåren. Men jag tycker inte alls att det är konstigt, vi bor inte i samma stad längre och har inte gjort på 4 år. Direkt efter studenten flyttade jag till Australien, två av mina andra bästisar började plugga i två helt olika städer och den tredje stannade kvar i Norrköping för att hon fick ett fantastiskt jobberbjudande där. Vi valde olika vägar i livet, träffade nya vänner, förändrades, växte upp och idag tror jag inte att någon av oss är samma personer som vi var i slutet av gymnasiet. Folk förändras. Livet förändras och det är väl självklart att även människorna i ens liv förändras och byts ut.

DSC_5546

DSC_5551

Mamma och jag i Naples, Florida

Jag blir så ledsen när jag läser detta. Kanske kommer med ålder men om du säger att du uppskattar dina föräldrar och allt de gör – VISA det!! Det kan faktiskt vara så att saker kan hända och de inte finns där för alltid. Och sen att de kommer och hälsar på och du inte umgås med dom är så otrevligt (ja ursäkta) men så jag blir helt paff. Tänk om du hälsa på en vän och den stack iväg för annat ”kul” kom upp? Det är liksom en helg. Nä var snällare mot dina fanatiska föräldrar tycker jag! Kram till dom!
Svar: Ibland tror jag att ni läsare inte alls tänker på att det jag visar upp i bloggen typ är max 10% av mitt liv. Det räcker nog som svar på den här frågan….

DSC_7309

Om ni har råd, åk till Ibiza 😉 Men man kan åka dit och komma undan rätt billigt också!

Hej Hanna! Vi är ett gäng på 6 ungdomar som jättegärna vill åka utomlands i sommar, vart tycker du är mest prisvärt att åka? Vi tänker typ Grekland eller Spanien. Kram
Svar: Tja gänget! Jag tyckte att min båtluff som jag gjorde i Grekland för några somrar sedan var hur rolig som helst och skulle verkligen tipsa er om att göra det. Vi kom även undan sjukt billigt, tror ärligt talat att de två veckorna vi båtluffade kostade oss ca. 8000 kr per person inkl. allt. Sen gillar jag Spanien också men föredrar nog Grekland om ni inte vill åka till typ Ibiza och hyra något hus på airbnb där kanske?

Skulle du kunna berätta lite mer om din Australien resa? Jag vill jätte gärna resa när jag går ut gymnasiet nästa år. Pluggade du eller levde du bara livet? Jobbade du några månader efter studenten för att sedan åka iväg? Bodde du på samma ställe hela tiden eller bytte du boende? Och vad kan vara bra att tänka på när man planerar inför en sådan resa?
Svar: Jag fick ett jobb som Instagram-manager för hårsvårdsmärket Aussie’s Instagram-konto och då ville de att jag skulle vara 2 månader i Australien för att ta bilder till deras konto. Så jag jobbade med det + bloggen + några dagar i veckan som servitris på ett café precis på stranden. Jag bodde på samma ställe alla de 8 månaderna jag var där, delade ju hus med 3 australiensare och min tjejkompis Linnea. Jag tycker det är viktigt att man inte hakar upp sig så mycket på logistiken över vart man ska bo och vart man ska jobba för det löser sig alltid. ”Man kan ju inte bara flytta till ett land utan varken boende eller jobb” – JO! För det är tusen gånger lättare att leta efter boende och jobb på plats. Nu kan det ju vara bra att ha boende för första månaden då kanske precis som jag hade när jag flyttade ner men resten löser sig. Man ska inte oroa sig så mycket, vill man så kan man.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna