DSC_7127-2

Såg att ni klagat lite på bloggandet i veckan and I don’t blame you. Brukar ju ändå uppdatera minst 2 gånger per dag men senaste dagarna har det bara blivit en gång om dagen om ens det. Tror det har lite och göra med att jag inte kunnat träna så mycket på senaste pga min överansträngning i foten vilket gjort mig lite deppig och nere eftersom att jag börjar bli lite ivrig med att komma igång nu.

DSC_7137-2

Danijela har varit en stjärna för hon har fått mig på så bättre humör! Igår lagade hon t.ex pannkakor med nutella till mig medan jag satt och försökte andas lugnt och sansat vid köksbordet för att jag kände mig så stressad och usel över de många stora besluten som jag håller på att ta nu.

DSC_7086-2

Idag har det känts mycket bättre så då unnade vi oss en god lunch på Nybrogatan 38 och gissa vem som satt bokstavligt talat 10 cm ifrån mig? Chris O’Neill. Det kändes nästan som att vi var där med varandra för att det var så närgånget haha. Blev jätteobekväm när jag höll på och fipplade med kameran för att ta bilder då det kändes som att han också blev lite obekväm men hallå, det är ju mitt jobb, så jag var ju tvungen!

DSC_7092-2

Hur gosig ser inte Dani ut?

Vi hade typ exakt samma outfits på oss!

DSC_7088-2

Jag testade räksalladen för första gången och den var så sjukt god!! Det var liksom både räkor, avokado, ägg, sparris och getost i. Vilket är 5 favoritingredienser of mine! Kan varmt rekommendera den eller ja Nybrogatan 38 över huvudtaget. Det är verkligen nice för både frukost, lunch och middag!

DSC_7103-2

Min mysiga kofta kommer ifrån Dry Lake

DSC_7121-2

DSC_7152-2

Danis jacka är ifrån Zara och min ifrån Ivy Revel

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna