DSC_7186

Imorse styrde vi kosan mot Vasastan och nyöppnade Pom och Flora. Det har funnits på söder tidigare men nu har de även öppnat på Odengatan och jag har hört så mycket bra om det.

DSC_7175

Gick dit med Savanna och Dani. Savanna hade varit här flera gånger tidigare så hon tipsade om lite olika saker men för mig och Dani var det första gången.

DSC_7168

Jag ville testa allt på menyn men bestämde mig tillslut för Banana Split medan Savanna körde på gröten och Dani på en avokadomacka. Ärligt talat så blev jag lite besviken på banana spliten, den var jättegod, absolut, men gröten och avokadomackan såg betydligt smarrigare ut. Nästa gång ska jag testa gröten! Juicerna var inte heller WOW, men helt okej.

DSC_7184

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna