DSC_7221

God morgon gullisar!

Började morgonen med ett Be Core pass tillsammans med Dani och Forni. Det var min tredje gång jag körde det passet nu och det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång jag går dit vilket känns jätteroligt. Har även testat tre olika instruktörer nu varpå man märker att de alla jobbar lite olika vilket också är kul för då hittar man ju snabbt sina favoriter.

DSC_7239

DSC_7244

När jag kom hem hann jag precis hoppa ur duschen innan det plingade det på dörren och en snygg kille stod utanför med ett frukostbud ifrån Vitamin Well. Älskar light boxen, så mysig! Nu ska jag springa iväg till Sophie by Sophie för att välja ut en ring och sen ska jag möta upp Molly för en långpromenad runt Djurgården. Resten av dagen kommer jag behöva packa då jag åker till Marbella tidigt imorgon. Hörs senare <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna