IMG_0039

Har köpt en liten Canon G7X så att jag enkelt kan ta snygga bilder även de gångerna jag ej orkar bära med mig min stora systemkamera, så idag testade jag och Molly den lite på vår promenad runt Djurgården. Vi började med en selfie!

IMG_0047

Sen tog Molly en bild på mig.

Jackan är härifrån (adlink!) för er som undrar!

IMG_0052

Trots att rundan tar ca 2 timmar så gick det hur fort som helst men det var säkert för att vi hade hur mycket som helst att prata om och gå igenom. Vi åker ju även till Dubai tillsammans nu i början av Februari så planerade lite kring det också. Det ska bli så skönt med lite värme och avkoppling! Ser verkligen fram emot den resan.

DSC_6795

När jag kom hem slängde jag ihop min favoritsallad med sötpotatis och trots att jag skrivit om den hur många gånger som helst här på bloggen så verkar ni fortfarande inte ha sett det? Fick nämligen hur många frågor som helst om receptet på Snapchat.

Ni behöver:

Ungsbakad/stekt sötpotatis
Grönkål (med salt och olivolja) eller ruccola
Fetaost
Avokado
Tomat
Rödlök
Grantäpple kärnor (frivilligt)
Balsamico (frivilligt)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna