DSC_2696_Fotor-2

DSC_1125_Fotor

DSC_1028_Fotor

DSC_2714_Fotor

DSC_2693_Fotor

na-kd6

Hej finisar!

Så här såg det ut sist jag var i Marbella vilket var i våras tillsammans med Molly för den årliga säsongsinvigningen av Ocean Club! Har ni aldrig varit på det så måste vi åka dit, rätt spexigt event faktiskt. Vi hade det sååååå nice och blev behandlade som prinsessor. Den här gången jag åker till Marbella lär det inte bli lika varmt och skönt däremot (och inte heller blir det några drinkar på Ocean Club)…

Den största anledningen till att vi åker ner till Marbella nu för en liten weekend är ju faktiskt för att mamma fyller 50 imorgon och för att min syster bor där nere numera. Ska bli mysigt med en lugn, familjeweekend. Tror det är precis vad jag behöver! Vi ses nere i Spanien!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna