DSC_7374

Hej babes!

Första dagen i Marbella leverade god mat och shopping (ska visa er en jacka jag köpt imorgon, ni kommer dööööööööö)!!! Syrran bor så mysigt och perfekt här nere, det var verkligen över förväntan så kommer garanterat våldgästa snart igen.

DSC_7329

Vilket fall så började vi dagen med en lunch i solen. Vi åt på Pan Y Mermelada som ligger i La Carolina där hon bor. De hade fräscha sallader, wraps och supergoda smoothies.

DSC_7333

Jag var sjukt trött efter flygningen.. Gick ju upp 4 imorse…

DSC_7341

DSC_7337

Gud, bara av att man har fått se färger och sol har gjort mig så glad idag trots att det är rätt kyligt här nere. Tänka sig vad lite solsken kan göra alltså. I framtiden så kommer jag hundra procent bo i ett varmare klimat under vinterhalvåret. Det är verkligen livskvalité för mig.

DSC_7336

Visste ni förresten att mamma börjat blogga? 

Här hittar ni dit! Gå in och kommentera och var snälla mot henne. Hon fyller ju trots allt 50 imorgon, så ett grattis kan ni ju också slänga iväg.

DSC_7379

Jag invigde mina nya sandaler med päls härifrån (adlink!)

DSC_7382

Palmer och blå himmel, jag begär inget mer <3

DSC_7395

DSC_7388-2

Kvällen har spenderats i Amandas lägenhet med lite små plock och rödvin. Det ser godare ut än vad det var dock. Räkorna var smaklösa, osten smakade prutt och den färdigköpta guacamolen var inte heller någon höjdare. Tur som är så är syrran grym på korvstroganoff så ni kan ju gissa lyckan när hon hade kvar rester av det i kylen. Så det hela slutade helt enkelt med att vi alla tryckte en varsin portion av det istället.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna