DSC_7279

Älskar morgonflygningar för då är det är alltid så vackert ovanför molnen

Sitter just nu och jobbar undan lite på flyget eftersom att det finns wi-fi och kom då även att tänka på det här med flygrädslor och vad jobbigt det måste vara att vara det. Jag är och har aldrig varit flygrädd men de allra första gångerna jag flög själv så kunde jag ibland tycka att det var lite läskigt. Men då sa mamma åt mig att tänka att flygplanet befinner sig i en bombsäker glasbubbla och att inuti den finns ingenting som kan skada mig eller flygplanet. Det hjälpte mig jättemycket att sitta och visualisera det för mig själv och idag tycker jag bara att det är skönt att flyga själv. Ett annat tips är att lyssna på hög musik under start och landning, det brukar jag också göra.

Min mamma har ju däremot varit med om obehagligaste grejen… Hennes plan blev bombhotat så hon fick vara med om en nödlandning en gång för flera år sedan så hon kan fortfarande vara otroligt flygrädd stundtals. Usch, kan inte tänka mig något värre alltså!

DSC_7295

DSC_7281

Jobbar ofta med att redigera bilder när jag flyger…

Det är ju så mycket som händer på flygningarna som vi aldrig får veta. Har ni tänkt på det? Pappan i familjen jag var barnflicka hos i Dubai jobbade ju som pilot och mamman hade varit flygvärdinna och de berättade så mycket historier för mig. Vissa gånger fick till och med mamman rycka in och säga stopp när berättelserna blev för grova, för sådant kan ju faktiskt göra att man utvecklar en flygrädsla. Och ja, jag är nog hellre ovetandes om vad som faktiskt händer i cockpiten tack!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna