DSC_7484

Eftersom att mamma fyller 50 idag så fick hon bestämma vad hon vill göra. Så först var hon och pappa ute och sprang medan jag och syrran promenerade längs stranden. Därefter ville hon åka och bruncha på ett ställe som heter Celicioso som är av lite nyttigare rang.

DSC_7401

Var först lite skeptisk till stället (ingen aning om varför) men hade bara en dålig magkänsla konstigt nog? Och ack så fel jag hade. Jag älskade det och kommer garanterat besöka det nästa gång jag är här också. Det var ju hur mysigt som helst och sen så är jag ju också en sucker för hälsohak hehe..

DSC_7405

Jag började med att bjuda gänget på ett varsitt glas rosé champagne som vi avnjöt i solen… (resten av notan fick pappa betala hehe)…

DSC_7474

DSC_7409

Syrran och mami <3

Om ni undrar så bytte vi platser flera gånger under brunchen just för att ena sekunden ville någon sitta med solen i ansiktet och andra sekunden så ville denne byta plats osv haha. Kaos.

DSC_7498

Älskar ändå att äta på restaurang med familjen för då kan man bara smaka och dela hejvilt av och med varandra. Den här gången delade jag och mamma på en acai bowl och en eggs royale och syrran och pappa på en acai bowl och eggs benedict.

DSC_7415

Det brukar alltid bli så att Amanda och pappa delar på rätter vs jag och mamma.

DSC_7506

Födelsedagsbarnet!

DSC_7519

Och jag och mamma!

Celicioso – hett Marbella tips babes

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna