DSC_7831

DSC_7853

Idag åkte vi på en heldags utflykt till Gibraltar, en engelsk koloni ca. en timme ifrån Marbella. Gibraltar är som en liten halvö precis utanför spanska kusten så för att åka dit behövde man till och med ha med sig passet. Och för att komma över till halvön så var man också tvungen att åka över landningsbanan på den lilla flygplatsen de har där.

DSC_7878

DSC_7873

Vi gick vilse hela tiden idag då det var så extremt dåligt skyltat precis överallt men fick se en hel del spektakulära vyer över medelhavet. Man såg till och med Marocko i horisonten. Kände mig inte så sugen på att åka tillbaka dit dock för ni minns väl när jag var där på surfcamp med Ellinor? Haha, skrattar och ler när jag tänker tillbaka på den resan.

DSC_7926

DSC_7949

Varmt var det också. Vi som hade med oss jackor och hade tänkt att det skulle vara blåsigt och kyligt uppe på toppen. Istället gick vi och svettades upp för dessa förbaskat många trappor…

DSC_7936

DSC_7946

Mamma kämpar på!

DSC_7971

Och sen tog vi en paus och njöt av utsikten…

DSC_7953

Fanns även flera stycken grottor/ tunnlar som man gick igenom vilket var lite häftigt. Såg ni den ”skam-slowmotion-inspirerande-snapchat-videon” som jag la upp på pappa härifrån?

DSC_7962

Snart framme…

DSC_7995

DSC_8014

AND SO WE MADE IT TO THE MONKEYS!

Finns massvis med vilda apor på Gibraltar halvön så halva grejen med att åka dit är ju att för att se dem på nära avstånd. När vi såg första apan blev vi helt till oss för då hade vi ingen aning om att vi skulle få se typ 30 stycken till… Tillslut gick man förbi dem rätt o-brydd. Men hur söta är inte dom här två här ovan?

DSC_8029

DSC_8033

Ljuset på dom här bilderna blev fettsnyggt!

DSC_8052

DSC_8044

Och utsikten jag kikade ut över var ju lika nice den med…

DSC_8055-2

Visste ni förresten att man blir avrådd att ta med sig mat upp på berget då aporna kan attackera dig om de får syn på den. Rätt sjuk grej. Men apor är fasen farliga, de kan ju både bitas och rivas och hoppa på en haha.

DSC_8065

Avslutar med den här ur-gulliga bilden. Vi har verkligen haft en supernice dag i äventyrens tecken och nu är jag så trött i benen och huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Godnatt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna