DSC_8341

DSC_8339

Idag hikade vi upp till Juanar, vilket är en utav de alla bergstopparna här i Marbella. Det tog 2 timmar att ta sig upp och 1 timme att gå tillbaka ner. När vi först insåg att vi var tvungna att gå tillbaka exakt samma väg ner så blev jag fly förbannad för usch vad tråkigt och tungt det kändes. Men när vi sedan satte fart så visade det ju sig att det inte alls var så jobbigt som jag trodde. Det blev snarare än helt annan hike eftersom att vi inte sett miljön och naturen ifrån andra hållet på väg upp.

DSC_8280

DSC_8289

Det var fantastiskt skönt att röra lite på sig idag efter gårdagens middag (åt flera portioner pasta med pesto hehe) och vädret var också perfekt för en hike.

DSC_8328

Mitt set kommer ifrån härifrån (adlink)!

DSC_8474

DSC_8495

Eller ja, förutom att jag trampade snett säkert 7 gånger så var det fantastiskt! Jag har ju som ni säkert redan vet överansträngt foten men efter att jag var hos kiropraktorn och hon balanserade upp mig igen, så sa hon åt mig att gå mycket så jag har försökt göra det nu. Det gick sådär idag dock med tanke på alla sne tramp så nu har jag typ ondare än innan…

DSC_8499

Om ni kikar på den här bilden här ovan så gick vi ifrån den första lilla kullen i mitten och ända upp. På vägen diskuterade vi lägenhetsköp och planerade nästa resa vi ska göra tillsammans. Jag har länge tjatat om solen och stranden nu så vi ska kika närmre på det när vi kommer hem. Hade verkligen velat åka med mamma och pappa så att vi kan träna och så tillsammans. Kommer alltid i så bra form när jag är iväg och reser med dem.

Annars kan jag ju passa på att skicka ut en liten kontaktannons. Vill åka till solen i två veckor, till ett fint resort med en magisk, lång kritvit strand och så vill jag bara sola, bada, läsa böcker, äta nyttig och god mat och träna varje morgon! Låter det som något för dig?

DSC_8334

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna