DSC_8171

DSC_8248

DSC_8266

Igår efter vår fantastiska frukost på Organic så åkte vi upp i bergen i 1 timme ca för att besöka staden Ronda. Det ligger uppe i bergen och runt däromkring finns även en massa mysiga vingårdar som vi ville ta oss ett kik på.

DSC_8257

Det var nästan lite Grand Canyon känsla över dom här stupen!

DSC_8167

Hur nice view?

DSC_8258

Visste ni förresten att Putin har sommarhus här? Inte jag heller, förrän en snapchat följare skrev det till mig. Det är så roligt när ni lär mig saker, jag älskar det.

DSC_8226

DSC_8269

Hade verkligen en mysig dag men så fort man hamnade i skuggan så blev det as kallt. Det var ju betydligt kallare här uppe i bergen jämfört med nere vid vattnet. Fanns till och med snö på vissa ställen och tydligen så har det ju varit lite kaos hemma i matbutiker just pga det har snöat på flera ställen här i Spanien då butikerna ej fått ordentligt med frukt och grönt. Tänk vad naturen kan ställa till det va 😉

Haha, vem bryr sig egentligen? Säkert ingen, men tyckte det var lite rolig fakta det också. Jag har tänkt mycket på det här med mitt jobb egentligen och fasen vad viktigt det är för mig att komma ut och träffa människor och prata. Sitter ju annars i min ensamhet och bloggar och mejlar…

DSC_8277

Tanken var ju som sagt att vi skulle besöka lite vingårdar senare på eftermiddagen men tydligen var man tvungen att förboka det nu under lågsäsongen så inga var typ öppna. Jättetråkigt men det får bli nästa gång helt enkelt. Längtar redan, jag menar hur mysigt med vinprovning i Spanien med tapas till varje vinsort?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna